Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett terhességre utaló jeleim vannak. Előfordulhat, hogy terhes lettem?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy utoljára egy hónapja voltam együtt a párommal. Rá 2-3 hétre elkezdett fájni a fejem, hányingerem lett. Ez már gyanús volt(mellesleg az egész család migrénes) A menzeszem időben jött meg pontosan. Aggódtam, és a mensim vége után 2-3 napra csináltattam egy tesztet. Negatív volt, de most elkezdett viszketni a mellem. Voltam vérvételen, a vasam, koleszterinem és a pajzsmirigy működésem magas lett, de ettől függetlenül még félek, hátha rosszul csináltam a tesztet (nem tartottam elég ideig a vizelet mintában)
Egyébként szedek fogamzásgátlót, de ebbena hónapban kimaradt egy tabletta, és rá egy bő hétre volt az aktus.
Akkor menj el egy újabb vérvételre terhességi teszt miatt!
Ha nem vagy, akkor rossz a tabi és kérj másikat!
Migrénesnek tilos a tabletta, ahogy pajzsmirigy problémával se szabadna szedni.
Ha a kontroll csík megjelent, akkor elég ideig tartottad a pisiben a tesztet! Miért? Mert a kontrollcsík helye fentebb van, mint a terhességet jelzőé. Ha nem tartod elég ideig, akkor nem jelenik meg a kontrollcsík.
Pajzsmirigy túlműködés esetén az anyagcsere felgyorsul, a fogamzásgátló is hamarabb kiürül, nincs meg a megfelelő hormonszint, így nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!