Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eletem 1. szeretkezesere keszulok. A baratom nrm akarja ovszerrel csinalni, azt mondta kezdjek el tablettat szedni. Errol mi a velemenyetek, h ezt erolteti? Ennyire kellemetlen a gumi v hiusag? 18L (parom 25)
47%-os, azért ne túlozz. Egészséges a tabletta? Ne már, tényleg? Tehát JAVÍT a nők egészségén? Mert ezt nevezzük egészségesnek!
Ha tudnád, hányan halnak bele NAPONTA tüdőembóliába, akkor nem jártatnád itt a szádat ennyire! Én dolgoztam pár évet sürgősségin, utána intenzíven, jelenleg nőgyógyászaton vagyok. Ha eltöltenél itt egy hetet, a barátnőd közelébe sem engednéd a hormonális fogamzásgátló készítményeket!
Ha tudnád, hány nő halt meg előttem tüdőembóliában, hánynak volt mélyvénás thrombosisa, jelenleg hány meddő nőt látok...
Tudod mit, inkább ne tudd meg.
Nem vagyok tabletta-ellenes, én is hormonálisan védekezem. De hogy egy nőt RÁBESZÉLNI arra, hogy esetleg ölje meg magát, ne haragudj, de nagyon önző és szánalmas dolog! A férfiaknak mit jelent felhúzni egy óvszert, mikor egy nő bele is halhat a tabletta szedésébe?
Minden nő maga döntse el, hogy bevállalja-e a szedését. Erre SENKI sem beszélheti rá. Se a párja, se ismeretlen 47%-os, se a jó Isten!
"Ha annyira rossz lenne nem lenne forgalomban, nem igaz?"
Te még biztosan nem hallottál a gyógyszeriparról. Tájékozódj kicsit. Tudod nem minden az emberek egészségéért van kitalálva. Vannak olyan gyógyszerek, amiket direkt azért fejlesztettek ki, hogy idővel tönkretegyék az embereket és az ellátásból újabb pénzt zsebeljenek be a gyógyszergyártó cégek.
Ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, inkább ne jelents ki valamit ennyit biztosan!
És mi lenne a kiegészítő védekezésetek, ha a tabival bibi lenne? :kezdő hónap, elfelejtés, hányás,hasmenés, gyógyszer esetében.
Ez nem a kellemetlenségről szól, ez önzés a javából.
"a csiklódat érintve felmegy hirtelen a hasadhoz, amit lendületből vissza is húz a fiú, de már a gumi odacsípődik a test súlyához és le is jött"
Ezt lehet gumi nélkül is csinálni, úgy élvezetesebb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!