Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eletem 1. szeretkezesere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eletem 1. szeretkezesere keszulok. A baratom nrm akarja ovszerrel csinalni, azt mondta kezdjek el tablettat szedni. Errol mi a velemenyetek, h ezt erolteti? Ennyire kellemetlen a gumi v hiusag? 18L (parom 25)

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 09:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Te meg mond el a barátodnak, hogy jó, te nem akarsz gumiban szexelni, én meg nem akarok gyógyszert szedni, úgyhogy akkor maradunk ennyiben, ami eddig is volt, hogy nincs szex. Kész, ennyi.

A gumi, bár nagyon sok férfit zavar és valóban sokaknál sokkal jobb nélküle, de azt gondolom és a normálisabb férfiak is szerencsére így gondolják, hogy ha szereti a barátnőjét és tényleg törődik azzal, hogy a barátnője mit szeretne, akkor egyáltalán nem jelent ez gondot, hogy gumit húzzon.

Azért a szervezetre való hatást nézve, sokkal egyszerűbb gumit húzni, mint fogamzásgátlót szedni. Van olyan nő, aki bírja, van amelyik nem. És nem is mindenki szedheti.

Egyszerűen önző a barátod és csak a saját izgalma, kielégülése fontos, hogy neki minden klappoljon és nem az, hogy te mit szeretnél.

És ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben akár ne akarj majd gyógyszert szedni. Mert majd lehet hogy egyszer te is szeretnél. De ha már eleve így indul a dolog, én nem időznék sokat ez a pasi mellett, az is tuti.

2013. okt. 8. 10:32
 12/28 anonim ***** válasza:
14%

Kedves kérdező: látod milyen álszent banda irogat neked? Mindenki magára gondol, egy kapcsolatért csak a fiú kell tegyen. Hát nem, hány kapcsolat ér véget csúnnyán? Hány házasság ér válással? A legtöbbször ott kezdődik hogy alapvető dolgokban sem képesek egymáshoz simulni az emberek. Hidd el minden fiú értékeli, főleg ha erőlteti kicsit, hogyha elkezdi a csaj szedni. Egy kapcsolat sosem egy embernek az áldazátóról szól. Az sem igaz hogy egyet te, egyet áldozik a másik, ha ezt elkezded számolni, az régen rossz.

Ne hallgass se rám, se a barátaidra, se ezekre az álszentekre. Hallgass a saját szivedre: ezzel a fiúval akarod elvesziteni? Hosszú távon szeretnéd őt magtartani? És ha esetleg években gondolkodsz, valóban lényegi kérdés a tabletta számodra vagy sem?

Még utoljára megjegyezném, a tabletta egézséges, de készítményenként lehetnek mellékhatásai amit csak a második végére derül ki hogy elmúlik vagy sem. Így még azt Bármikor abba lehet hagyni.

2013. okt. 8. 10:39
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

erdélyi vagy, de ez nem érv 47%-os

trombózis, halál, szőrösödés - ez nem lehet gumitól. önző vagy és férfiatlan

2013. okt. 8. 10:42
 14/28 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es!

A fogamzásgátlót nem szedheti mindenki. Ennek egészségügyi okai vannak.

Mellékhatások mindenkinél jelentkezhetnek. Nem feltétlenül jelentkeznek mindenkinél, de ezt nem tudni, hogy kinél igen. És vannak olyan nők, akiknél egyik fajta sem válik be. És azok nem is szedik.

És ha tisztában vagy a dolgokkal, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy a fogamzásgátló kikapcsolja a normál ciklust a nőknél. Vagyis nem lesz peteérés, nem lesz menstruáció és társai. Lesz egy megvonásos vérzés, amit a gyógyszer szünetre történő abbahagyása vált ki.

És amennyiben a nő egyszer babát tervez, sajnos nagyon sokaknál be sem indul a természetes folyamat, akár rövidebb, akár hosszabb ideig, csak is orvosi segítséggel.

Akkor ehhez képest miért akkora szám gumit húzni??? Ezen gondolkodj el! Sőt, ma már vannak hipoallergén óvszerek, szóval még azt sem lehet mondani, hogy ó hát én nem húzok gumit, mert allergiám lesz tőle!

Szóval azért a férfi részéről való gumihasználatot még közel sem lehet egy napon emlegetni a fogamzásgátló gyógyszer szedésével!

2013. okt. 8. 10:44
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus lánybeszéd, a mindenféle hülye helyen olvasott ritkán megtörténő dolgokból ítélkeznek.

Én mondtam hogy lehet húzni, de én tudom magamról, hogy mikor húztam gyakran le is csúszott, elején duplán védekeztünk, utólag belegondolva semmi értelme nem volt...és mint mondtam ha nem tudja valaki milyen az a sex ahol lecsúszhat, azt csak sajnálni tudom...

Nekem mind1 mit csinálsz csajszi, de ha már véletlenül megnyitottam a kérdésed és megláttam micsoda válaszokat kapsz,már vettem a fáradságot hogy irjak más szemszöget is...pedig épp a tudományos publikációmon dolgozom és németül tanulok, mint 6ik nyelvet...;)

2013. okt. 8. 10:54
 16/28 Mirk ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy miért nem akarja óvszerrel csinálni.

Én nem kezdenék első szeretkezés örömére egyből fogamzásgátlót szedni. Az annak kell, aki már egy jól "bejáratott" kapcsolatban rendszeres nemi életet él.

2013. okt. 8. 10:54
 17/28 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogy miért van ekkora ellentábora a gyógyszernek! Ha annyira rossz lenne nem lenne forgalomban, nem igaz? Szőrösödés? Előfordulhat. Én is szedek gyógyszert, mégsem lettem szőrösebb. Az job lenne ha a kérdező 1 hónap múlva azzal jönne ide vissza, hogy terhes és mit csináljon? Akkor meg azért harapnátok le a fejét, mert biztos felelőtlen volt és nem védekezett. Kérdező! Neked kell eldönteni mit akarsz. Óvszerrel azonnal lehet csinálni, gyógyszernél pedig várni kell maximum 2 hetet (vagy kevesebbet). NEM 3 hónapot! Tudom miről beszélek, hiszen én is szedem. A mai modern gyógyszereknek minimális a hormontartalma, ha mellette terhes is lesz az ember, semmi baja nem lesz a babának, nézz csak utána neten. Megértem a barátodat hogy nem akar óvszert húzni, de még mindig jobb mint várni-várni hogy hasson a gyógyszer. Meg hát azt előtte ugye fel kell íratni, vizsgálatok stb. Próbáljátok először óvszerrel és utána döntsetek. Ha friss kapcsolat akkor még felesleges gyógyszerért rohanni. Én fél év után mentem el íratni, pedig előtte kézzel-lábbal tiltakoztam, mondván, nem fogok gyógyszert szedni, csak ha beteg vagyok (nátha stb). De mivel párom lelankad az óvszertől és nem is volt neki jó, néha nem is érzett semmit, döntöttem hogy most akkor mi legyen, és mivel szeretem az ő érdekeit is néztem. Nekem is jobb így, és nem kell minden aktus után nézegetni az óvszert hogy kiszakadt-e vagy sem. Én maradok a tablettánál. Azt javaslom hogy először csináljátok óvszerrel, vérezni fogsz valószínűleg és fájni is fog, talán ilyenkor még jobb az óvszer. Van rajta síkosító is amivel talán kicsit könnyebb lesz a behatolás. Aztán majd, ha úgy döntötök áttérsz a gyógyszerre.
2013. okt. 8. 10:58
 18/28 anonim ***** válasza:

"Tipikus lánybeszéd, a mindenféle hülye helyen olvasott ritkán megtörténő dolgokból ítélkeznek.

Én mondtam hogy lehet húzni, de én tudom magamról, hogy mikor húztam gyakran le is csúszott, elején duplán védekeztünk, utólag belegondolva semmi értelme nem volt...és mint mondtam ha nem tudja valaki milyen az a sex ahol lecsúszhat, azt csak sajnálni tudom..."

Jó néhány évet védekeztem végig a párkapcsolataimban gumival, szedtem gyógyszert is, viszont nem kezdettől fogva. És soha senkinek nem csúszott le a gumi, sőt, még ki sem szakad egyszer sem. Lehet hogy te vagy a béna, nem gondolod?:)

2013. okt. 8. 10:58
 19/28 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdező hiába szed fogamzásgátlót, ha mondjuk mellé majd antibiotikumot kell szednie, mert beteg lesz és olyankor sajnos muszáj a gumival történő kiegészítés, mivel az antibiotikum csökkentheti a fogamzásgátló hatását. És majd ekkor is azt fogja mondani a kedves pasas, hogy ó, hát én nem húzom fel, mit képzelsz te?! Na, és akkor ilyenkor lesz a gyerek! Mert hát gondolom a pasas majd ilyenkor sem akarja felhúzni.
2013. okt. 8. 11:01
 20/28 anonim ***** válasza:
47 % magas IQ és egy óvszert sem tudsz használni? valami gond lesz itt! :D nem csúszik le sokszor - kivéve ha béna vagy, esetleg vékony..
2013. okt. 8. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!