Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eletem 1. szeretkezesere keszulok. A baratom nrm akarja ovszerrel csinalni, azt mondta kezdjek el tablettat szedni. Errol mi a velemenyetek, h ezt erolteti? Ennyire kellemetlen a gumi v hiusag? 18L (parom 25)
Te meg mond el a barátodnak, hogy jó, te nem akarsz gumiban szexelni, én meg nem akarok gyógyszert szedni, úgyhogy akkor maradunk ennyiben, ami eddig is volt, hogy nincs szex. Kész, ennyi.
A gumi, bár nagyon sok férfit zavar és valóban sokaknál sokkal jobb nélküle, de azt gondolom és a normálisabb férfiak is szerencsére így gondolják, hogy ha szereti a barátnőjét és tényleg törődik azzal, hogy a barátnője mit szeretne, akkor egyáltalán nem jelent ez gondot, hogy gumit húzzon.
Azért a szervezetre való hatást nézve, sokkal egyszerűbb gumit húzni, mint fogamzásgátlót szedni. Van olyan nő, aki bírja, van amelyik nem. És nem is mindenki szedheti.
Egyszerűen önző a barátod és csak a saját izgalma, kielégülése fontos, hogy neki minden klappoljon és nem az, hogy te mit szeretnél.
És ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben akár ne akarj majd gyógyszert szedni. Mert majd lehet hogy egyszer te is szeretnél. De ha már eleve így indul a dolog, én nem időznék sokat ez a pasi mellett, az is tuti.
Kedves kérdező: látod milyen álszent banda irogat neked? Mindenki magára gondol, egy kapcsolatért csak a fiú kell tegyen. Hát nem, hány kapcsolat ér véget csúnnyán? Hány házasság ér válással? A legtöbbször ott kezdődik hogy alapvető dolgokban sem képesek egymáshoz simulni az emberek. Hidd el minden fiú értékeli, főleg ha erőlteti kicsit, hogyha elkezdi a csaj szedni. Egy kapcsolat sosem egy embernek az áldazátóról szól. Az sem igaz hogy egyet te, egyet áldozik a másik, ha ezt elkezded számolni, az régen rossz.
Ne hallgass se rám, se a barátaidra, se ezekre az álszentekre. Hallgass a saját szivedre: ezzel a fiúval akarod elvesziteni? Hosszú távon szeretnéd őt magtartani? És ha esetleg években gondolkodsz, valóban lényegi kérdés a tabletta számodra vagy sem?
Még utoljára megjegyezném, a tabletta egézséges, de készítményenként lehetnek mellékhatásai amit csak a második végére derül ki hogy elmúlik vagy sem. Így még azt Bármikor abba lehet hagyni.
erdélyi vagy, de ez nem érv 47%-os
trombózis, halál, szőrösödés - ez nem lehet gumitól. önző vagy és férfiatlan
Kedves 12-es!
A fogamzásgátlót nem szedheti mindenki. Ennek egészségügyi okai vannak.
Mellékhatások mindenkinél jelentkezhetnek. Nem feltétlenül jelentkeznek mindenkinél, de ezt nem tudni, hogy kinél igen. És vannak olyan nők, akiknél egyik fajta sem válik be. És azok nem is szedik.
És ha tisztában vagy a dolgokkal, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy a fogamzásgátló kikapcsolja a normál ciklust a nőknél. Vagyis nem lesz peteérés, nem lesz menstruáció és társai. Lesz egy megvonásos vérzés, amit a gyógyszer szünetre történő abbahagyása vált ki.
És amennyiben a nő egyszer babát tervez, sajnos nagyon sokaknál be sem indul a természetes folyamat, akár rövidebb, akár hosszabb ideig, csak is orvosi segítséggel.
Akkor ehhez képest miért akkora szám gumit húzni??? Ezen gondolkodj el! Sőt, ma már vannak hipoallergén óvszerek, szóval még azt sem lehet mondani, hogy ó hát én nem húzok gumit, mert allergiám lesz tőle!
Szóval azért a férfi részéről való gumihasználatot még közel sem lehet egy napon emlegetni a fogamzásgátló gyógyszer szedésével!
Tipikus lánybeszéd, a mindenféle hülye helyen olvasott ritkán megtörténő dolgokból ítélkeznek.
Én mondtam hogy lehet húzni, de én tudom magamról, hogy mikor húztam gyakran le is csúszott, elején duplán védekeztünk, utólag belegondolva semmi értelme nem volt...és mint mondtam ha nem tudja valaki milyen az a sex ahol lecsúszhat, azt csak sajnálni tudom...
Nekem mind1 mit csinálsz csajszi, de ha már véletlenül megnyitottam a kérdésed és megláttam micsoda válaszokat kapsz,már vettem a fáradságot hogy irjak más szemszöget is...pedig épp a tudományos publikációmon dolgozom és németül tanulok, mint 6ik nyelvet...;)
Kérdezd meg, hogy miért nem akarja óvszerrel csinálni.
Én nem kezdenék első szeretkezés örömére egyből fogamzásgátlót szedni. Az annak kell, aki már egy jól "bejáratott" kapcsolatban rendszeres nemi életet él.
"Tipikus lánybeszéd, a mindenféle hülye helyen olvasott ritkán megtörténő dolgokból ítélkeznek.
Én mondtam hogy lehet húzni, de én tudom magamról, hogy mikor húztam gyakran le is csúszott, elején duplán védekeztünk, utólag belegondolva semmi értelme nem volt...és mint mondtam ha nem tudja valaki milyen az a sex ahol lecsúszhat, azt csak sajnálni tudom..."
Jó néhány évet védekeztem végig a párkapcsolataimban gumival, szedtem gyógyszert is, viszont nem kezdettől fogva. És soha senkinek nem csúszott le a gumi, sőt, még ki sem szakad egyszer sem. Lehet hogy te vagy a béna, nem gondolod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!