Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már valakinek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek olyan, hogy az escapelle esemény utáni tabletta időben történő bevétele után vérzése jelentkezett, de utána a menstruációja kb 2 hetet késett?

Figyelt kérdés
z normális? ugye terhesség semmiképpen sem lehet?( 34 napos ciklus 11. napján vettem be 4 órára a baleset után)
2013. szept. 21. 23:42
1 2
 1/11 bazsikahh ***** válasza:
ha megjött, akkor nem vagy terhes
2013. szept. 21. 23:50
 2/11 A kérdező kommentje:
nem jött még meg 8 napja..de a gyógyszer után volt vérzés ami tudom hogy nem menstruáció, de valami volt, meg görcsölt a hasam, és több volt mint pecsételő vérzés de kevesebb mint menstruációs..de a melleim eléggé feszülnek meg hullámokban kicsit fáj a hasam meg a derekam mint mielőtt megjön..és ez van egy hete..ez a nagy hormonadag miatt lehet? vagy valakinek volt már hasonló?
2013. szept. 21. 23:54
 3/11 bazsikahh ***** válasza:
menj el orvoshoz. az az egyetlen biztos mód
2013. szept. 21. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálam! :) Csak nem 2 hetet késett, hanem 3 hónapot!

Úgyanígy jártam,ahogy te: néhány órával az aktus után bevettem, rá 4 napra véreztem, aztán 3 hónapig csend volt.

Ha véreztél, akkor kicsi az esélye a teherbeesésnek.

Ha nem vagy magadban biztos, akkor tesztelj egyet, mert 2 hét után már biztos eredményt mutat.

2013. szept. 22. 01:06
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi:) de neked rendszertelen volt a ciklusod eredetileg? mert nekem pl 33-35 naponta mindig megjött rendesen ugyanolyan pms tünetekkel..ezért is nem értem..nyilván ha végiggondolom akkor csak nem lehetek már terhes..ha véreztem akkor eleve nem is tudna hova beágyazódni nem??
2013. szept. 22. 01:11
 6/11 anonim válasza:
Szia,hány éves vagy?! Szinte én is ugyanebben a cipőben járok mint te is! Én is vettem be esemény utáni tablettát,rá 5 napra jelentkezett kisebb vérzés,de most szeptember 10.-én kellett volna megjönnie,de azóta még mindig semmisem jelentkezett...csináltam 9.-én és 14.-én tesztet ,mindkettő negatív lett igy nem tudom,hogy most mo van. Jo tudni illik nekem nagyon rendszertelen a ciklusom,de azért kicsit idegesítő hogy még mindig semmi!:/
2013. szept. 22. 11:14
 7/11 A kérdező kommentje:
22 vagyok, de nekem rendszeres volt nagyjából mindig, ezért is nem értem..de nekem pl feszül a mellem is eléggé mint mielőtt megjön,meg hullámokban görcsöl a hasam derekam enyhén.. de már több mint egy hete meg kellett volna jönnie.Amúgy én már arra is gondoltam lehet felfázhattam, mert kb mindig mezítláb vagyok még az udvarra is úgy megyek ki..de egy ismerősöm emg azt mondta hogy egy lórugásnyi hormont vettem be egyszerre ezzel a gyógyszerrel(kb 3 havi fog. gátló) úgyhogy a hormonszint ingadozás szempontjából ez ujraindította a rendszert.tesztet nem csináltam, de nagyon reménykedem mostmár, hogy pár nap múlva megjön!!
2013. szept. 22. 11:54
 8/11 anonim válasza:
Bel€d is élvezett amúgy a barátod?
2013. szept. 22. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:
elszakadt az óvszer, és igen..:S
2013. szept. 22. 14:22
 10/11 Albán Jessica válasza:
Nálunk is ilyesmi volt :S Escapelle-t kellett bevennem.. mondta az orvos, h ez egy "hormonbomba" természetes h felborítja a menstruációt.... nekem csak 4 napot késett mondjuk, de megjött. a teszt is negatív lett.
2013. szept. 25. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!