Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 napja feküdtem le a barátommal. Megszakitást
alkalmaztunk, most először :S ha most csinálnék tesztet
akkor megtudnám h terhes vagyok-?
Figyelt kérdés
Muszáj lenne, mert tiszta idegsokkos vok azóta :S
Persze tudom h az aktus után 2 héttel emg minden, deh mégis :S
Nagyon örülök, hogy megnyugodtál, tényleg nem lesz semmi baj :):)
Egyébként ilyenkor mindig írják az okosító válaszokat, pedig én nem nagyon tudok olyan embert mutatni, aki nem követett el hibákat élete során, tökéletes ember nincs. Nincs miért idegeskedned és főleg nincs miért szégyenkezned :)
2009. nov. 5. 19:34
12/19 A kérdező kommentje:
Hát pedig már kezdtem szégyellni, h megmertem kérdezni ezt az egészet :$ köszönöm télleg nagyon de nagyon rendes vagy =)
2009. nov. 5. 19:48
13/19 anonim válasza:
Csak nem mindegy, hogy az a hülyeségből elkövetett hiba következménye egy rossz autó, egy nem tetsző munkahely, vagy egy abortusz/leányanyaság.
Nekem elmondták gyerekkoromban, hogy védekezni kell, és érdekes mód bármennyire is kívánom a párom meg tudjuk oldani, hogy ne dugjam meg védekezés nélkül.
2009. nov. 5. 21:47
14/19 anonim válasza:
19:17! Óriási baromságot írtál, azzal, hogy az előváladék nem tartalmaz spermiumot. Valóban nem minden esetben, de tartalmazHAT. Azt meg szerintem ne reklámozd, hogy megszakításos milyen jó módszer, mert baromira nem. Tudod ide járnak pont olyanok, mint a kérdező, és a te hülyeségedet ha elolvassák, elkezdenek úgy "védekezni", aztán jön a többi 100 hasonló kérdés mint ez... Ne beszélj hülyeséget! Úgyhogy a kérdezőnek nem hiszem, hogy 100%-ig meg kellene nyugodnia. Van esély a terhességre, nem is kicsi.
2009. nov. 6. 08:14
15/19 anonim válasza:
"Az sem biztos, hogy egyáltalán volt peteérésed. Sokan emlegetik itt a spontán peteérést, de még mielőtt valaki ideírja elmondom, hogy iszonyatosan ritka"
Ne haragudj, de te honnan veszed, hogy neki épp akkor nem volt peteérése, és nincs benn abban a kevésben, akinek spontán peteérése volt? A peteérést nem lehet 100%-osan kiszámítani, semmilyen módszerrel. Mellesleg ez nem okosítás, csak úgy beszélsz erről a megtörtént "balesetről", mintha semmi komoly következménye nem lenne. Persze a kérdező a te válaszodnak örül, mert valóban megnyugtattad a baromságaiddal.
Bocsi kérdező, hogy én nem nyugtatgatlak, hanem a valóságot írom le. Lehet lepontozni!
2009. nov. 6. 08:17
16/19 anonim válasza:
Olvassátok már el még egyszer, vagy olvass utána az előváladék dolognak...és nem mondtam, hogy nem most volt a peteérése. Továbbra is áll a dolog, hogy maga amit előváladéknak nevezünk nem tartalmaz spermiumot, ezzel hiába vitatkoztok, ha 100 guggolásból felugrást csináltok, akkorsem fognak a cowper mirigyek spermiumot termelni, tényleg kár vele vitázni. És ha tetszik, ha nem, az esély akkoris szinte nulla, nem egy esetet láttam és nem a levegőbe beszélek. Emberekkel dolgozom, ráadásul ebben a "témakörben". Másrészről senki nem bíztatott senkit erre a védekezésre, ha nem látnád a kérdező így is elég rosszul van, mert bánja a tettét. Mit gondolsz segítesz neki azzal, hogy előadod, hogy jajj milyen meggondolatlan? Mert szerintem nem...És az az állítás miszerint a teherbeesésre gyakorlatilag semmi esély nincs, az is fenn áll...Remélem a kérdező már nem olvassa itt a válaszokat és nem keseredett el még jobban. Szokott ide írni egy medikus, remélem ő is fog ide írni, az ő válasza szokott a leghitelesebb és legmegbízhatóbb lenni, remélem mindenképp és akkor hátha jobban elgondolkoztok azon, hogy van különbség véleménynyilvánítás és lehordás között...
2009. nov. 6. 18:01
17/19 anonim válasza:
A spontán peteérésre visszatérve, azt a mondatot is jobb lenne elolvasni még egyszer..."hiába van spontán peteérés, ha a méh nincs "felkészülve" a terhességre", emellett iszonyatosan ritka dolog a spontán peteérés.
2009. nov. 6. 18:09
18/19 anonim válasza:
Ha viszont annyira megbízható a megszakításos módszer, miért ilyen rossz a statisztikája? Csak azt ne mondd, hogy egy férfi sem tudja időben kihúzni. Na de csak biztasd a 15-17 éves olvasókat erre. Gratulálok! Többet nem kívánok hozzászólni, ha van valakinek egy csöpp esze is, nem hallgat rád, akár mennyire hajtod az igazad, és akár mennyire ilyen szituációban lévőkkel foglalkozol.
2009. nov. 6. 18:27
19/19 anonim válasza:
Mint mondtam senkit sem bíztatok ilyesmire, mindenkinek a védekezést javaslom, főleg kezdő kapcsolatok esetében mindenképpen... És ha hiszed, ha nem a megszakítás statisztikái a "megkésett önkontroll" miatt ilyen rosszak. Hatalmas önuralom kell ahhoz, hogy valakinek ez menjen, és nagyon ritka akinek kivétel nélkül mindig sikerül odafigyelnie és vigyáznia. Ha nekem nem hiszel kérd ki más véleményét is, előkeresem a linket, ahol szintén ezt a témát taglalják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!