Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer+fogamzásgátló mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer+fogamzásgátló mennyire biztos? Hazsnáljuk még mellé a megszakítást? Semmiképpen nem szeretnék abortuszt!

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak a foggátló elég, ha nagyon para akkor foggátló + megszakítás, de ennyire nem kell túlspilázni :)
2009. máj. 4. 14:57
 2/12 A kérdező kommentje:
ki használja még ezt a módszert? és esetleg mind3at?
2009. máj. 4. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért egyyütt mennyivel biztos, mint külön-külön???
2009. máj. 4. 15:04
 4/12 A kérdező kommentje:
most ezt nem értem..:O:S
2009. máj. 4. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Fogamzásgátló + óvszer elég. Vagy óvszer és váladék hőmérséklet vizsgálata. Három nem kell.

Akkor inkább hagyd az egészet!

2009. máj. 4. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Én:D

Dupla védelem és megnyugtat,hogy az óvszer a fertőzésektől is megvéd,jó bízom a páromban,de gomba ilyesmi összeszedhető secc-perc alatt:D

És ha már én szétbasszusozom a testem akkor ő is tegyen valamit,ersze ő még mindig jobban jár az ultra thinnel mint én az elhízott testemmel XD

2009. máj. 4. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de szerintem elég ha az óvszert kombinálod a megszakítással, vagy a tabit a megszakítással, de ez az óvszer fogamzásgátló párosítás nevetséges! Mindkettőért fizetsz, nem is kis összegeket! Gondolj bele! Ha ennyire parázol, a legjobb mód, ha nem szexelsz!

Én 5 éve szedek tabit, és csak ezzel védekezünk és még soha nem volt semmilyen bajom!

2009. máj. 4. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
1 évig szedtem tabit, semmit nem használtam mellette, és nem csúszott be baby, 2 éve csak gumizok, semmi probléma ezzel sem. Felesleges bármit is bármivel kombinálni.
2009. máj. 4. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég ha fogamzásgátlót használsz, ha mellé még óvszert az már ultrabiztos... felesleges ezentúl még megszakítással is védekezni... egyik legjobb része marad ki akkor a szexnek
2009. máj. 4. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
szerintem húzzon fel a pasid két kotont te szedd be a tbit és még szakítsátok is meg! ja de utána 2-3 óráig egymásra se nézzetek nehogy terhes legyél! tudod mehetsz akkor abortuszra! Gyagya... elég a tabi...
2009. máj. 4. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!