Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta kihat a következő menstruációra is?
Baleset történt, bevettem egyet. Semmi probléma nem volt, tabletta bevétele után kb 5 nappal meg is jött, majd a következő menzesz furcsa volt. Habár 5 napig tartott, mennyiségileg sokkal kevesebb volt (napi 1 tampon untig elég volt), barna vér, hamar megalvadt. Az elején barnás folyásnak is betudtam volna.
Lehetséges? Vagy valami nincs rendben? 2 menzesz között, valahol félidőben kiszakadt az óvszer. Mit gondoltok?
Nekünk augusztusban volt óvszerszakadásos balesetünk.
Na most egy eseményutáni tabletta iszonyatos hormonbomba a szervezetednek...teljesen összezavarja a hormonháztartásod,ezért lehet az,hogy megszokottól eltérően menstruálsz..
Nekem pl a tabletta bevételét követő 2 hétre rá megjött,és még utána is voltak érezhető utóhatásai.
Egy idő után helyre fog jönni,ne aggódj,csak belezavart a hormonháztartásodba.
Ha viszont nem áll helyre,akkor nőgyógyász.
ÜDv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!