Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.72 órás tabletta 17 évesen? Bővebben lent
Szia. 17 vagyom es most telen kellett iratni. Vidd magaddal a taj kartyadat es a szemelyidet, bementek a nogyogyaszatra es megmondjatok mi kell. Ne feljetek es intezzetek el minel hamarabb. En is sokkal rosszabbra szamitottam, de no para, sokkal egyszerubb mint gondolnad. A receptet kivaltjatok es kesz. 5-7000ft. Nyugi.
A tobbieknek meg uzenem, hogy be lehet fogni azert mert nekik 17 evesen nem volt szexualis eletuk es feltetelez
em meg most sincs.. ok legal
abb vedekeztek, az h rosszul sult el nem az o
hibajuk, raadasul van annyi eszuk h megoldjak a problemat es nem rettegnek egy honapig
Kiadni kiadják a patikában, de nem biztos, hogy felírja az orvos. Egy próbát egyébként megér, csak legyen nálad a lány taj kártyája és egyebe.
Illetve készüljetek rá, hogy lehet, hogy a barátnpd elég rosszul lesz 1-2 napig, arra legyen valami fedőtörténet otthonra (nem biztos, hogy rosszul lesz, de lehet).
Nekünk mikor annak idején szakadt a gumi, akkor 1-2 órán belül a János kórház szülészetén voltunk, ott a kezünkbe nyomták a receptet (előre meg volt írva), és rögtön be is lehetett venni. Én rögtön intéztem volna a helyetekben, de holnap is hatásos lehet.
És nem muszáj sürgősségire menni, bármelyik nőgyógyász felírja, vagy kórházak szülészetén is.
Utána viszont 1 hónapig nem vehet be újra tablettát, így nagyon figyeljetek (és javasolt utána hogy szedjen fogamzásgátlót, biztonságosabb, mint a gumi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!