Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már másodjára nem jön meg, fél éve szedek fogamzásgátlót. Mitől lehet?
Nem azt mondom hogy teljesen nem jött meg, hanem csak kevés barna folyásom volt múltkor is meg most is, tesztet is csináltam, orvosnál is voltam, nem vagyok terhes, de mégis akkor mitől nem jön meg normálisan?? Gyógyszert kell váltanom? Vagy ha mást szedek is ez fog előfordulni??
18L
Aki fogamzásgátlót szed az nem menstruál! Az ami a két levél közt jelentkezik az nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. Ezt a témát itt bőven kitárgyalták: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Az, hogy nem vérzel, hanem csak barna folyásod van elvileg normális is lehet, de ezt az orvosnak is mondania kellett volna.
20L
Azért, mert túlságosan elvékonyította a méhnyálkahártyád. Persze ez kevesebb vérzés, mint rendes menstruációnál, de a barna folyás nem normális.
A helyedben abbahagynám, mert így nagy az esélye a későbbi meddőségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!