Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés. Tapasztalatok?
#14 Hadd tudjam jobban, hogy hányszor ültem görcsbe rándult gyomorral... egyszer, de akkor is eseményutáni tabletta után. Ha szorongva szexeltem volna, mert jajj mi lesz, akkor nem csinálom így, mert az minden csak nem élvezetes.
Egyébként néztem mellé a naptárt, veszélyes időszakban nem csináltuk így, csökkentettük az esélyeket.
A másik, hogy nem lett volna gond, ha becsúszik a gyerek. Aztán jött egy élethelyzet, mikor úgy döntöttünk tabletta, mert most nagyon szeretnénk gyereket, de előtte ha becsúszik, akkor megtartjuk, mert nem lett volna gond.
Szóval nem, nem aggódtam végig a 2 évet és nem utólag mondom, hogy no para.
Saját tapasztalatot kért, senkit sem bátorítok erre, nyilván megvan a kockázat rá. Ettől még velem ez volt és ne tudd jobban, hogy mi volt velem.
@12 és 15
Nem lehetsz annyira önző, hogy a válaszom csak és kizárólag magadra veszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!