Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezéssel teherbe esni, hallottatok már ilyet?
Előre bocsájtom: védekezek.
De az érdekelne, hogy miért van ez ennyire felfújva. Persze lehet az előváladékban is sperma bla-bla.
DE: hallott már valaki olyat h megszakítás mellett lett terhes a nő, de úgy h a pasi NEM ment el benne véletlenül.
MErt én még csak olyat hallottam, hogy a pasi elszámította magát és bent spriccelt.
Ettől függetlenül nem ajánlanám tiniknek, de anyukám bevallotta h ők is így védekeznek és csak peteérés környékén használnak gumit.
És nekem is párom általában bedugja gumi nélkül is, és csak később húzunk gumit, mjuk mostmár felirattam fogamzásgátlót, de egy év alatt nem lett gáz belőle (kopp-kopp-kopp), mióta együtt élünk így nyomjuk. Mondjuk nem lenne akkora gáz ha becsúszna a baba, csak még nem szeretnénk konkrétan úh inkább felirattam a gyogyót.
Szóval ti hallottatok már ilyet?
az ember okosan csinálja, akkor nem
egyszer védekeztem spirállal, köszönöm abból lett a baj
szóval 20 éve így csinálom, tudja az ember mikor fogamzóképes, így nem is volt bajom, N
4es vagyok megint.
Nem tettem vesszőt...
De másként fogalmazva:hasonló körülmények közt lett terhes.De nem most,a gyerek már 3 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!