Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezéssel teherbe esni, hallottatok már ilyet?
Előre bocsájtom: védekezek.
De az érdekelne, hogy miért van ez ennyire felfújva. Persze lehet az előváladékban is sperma bla-bla.
DE: hallott már valaki olyat h megszakítás mellett lett terhes a nő, de úgy h a pasi NEM ment el benne véletlenül.
MErt én még csak olyat hallottam, hogy a pasi elszámította magát és bent spriccelt.
Ettől függetlenül nem ajánlanám tiniknek, de anyukám bevallotta h ők is így védekeznek és csak peteérés környékén használnak gumit.
És nekem is párom általában bedugja gumi nélkül is, és csak később húzunk gumit, mjuk mostmár felirattam fogamzásgátlót, de egy év alatt nem lett gáz belőle (kopp-kopp-kopp), mióta együtt élünk így nyomjuk. Mondjuk nem lenne akkora gáz ha becsúszna a baba, csak még nem szeretnénk konkrétan úh inkább felirattam a gyogyót.
Szóval ti hallottatok már ilyet?
Aki évek óta így védekezik, és nem lett terhes: Egy, lehet terhes lett, csak el is vetélt, késett pár napot a menzesze, fel se tűnt neki. Kettő, nem furcsa, hogy évek alatt nem képes teherbeesni? Ilyenkor nem gondol arra, hogy esetleg meddő?
Igen, nagyon sok ilyen esetet hallottam a környezetemben.
Én tudtam h válthat ki, csak arra kicsi az esély, hogy az a pár kósza sperma az előváladékban pont találkozik a petével.
De lehet ffi függő is kinek hány spermium van az előváladékában.
De milyen fura az élet, van aki már ennyitől teherbe esik, van akinek két év is kell.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhetnek még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!