Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos védekezéssel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos védekezéssel teherbe esni, hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom: védekezek.

De az érdekelne, hogy miért van ez ennyire felfújva. Persze lehet az előváladékban is sperma bla-bla.

DE: hallott már valaki olyat h megszakítás mellett lett terhes a nő, de úgy h a pasi NEM ment el benne véletlenül.

MErt én még csak olyat hallottam, hogy a pasi elszámította magát és bent spriccelt.

Ettől függetlenül nem ajánlanám tiniknek, de anyukám bevallotta h ők is így védekeznek és csak peteérés környékén használnak gumit.

És nekem is párom általában bedugja gumi nélkül is, és csak később húzunk gumit, mjuk mostmár felirattam fogamzásgátlót, de egy év alatt nem lett gáz belőle (kopp-kopp-kopp), mióta együtt élünk így nyomjuk. Mondjuk nem lenne akkora gáz ha becsúszna a baba, csak még nem szeretnénk konkrétan úh inkább felirattam a gyogyót.

Szóval ti hallottatok már ilyet?

2013. márc. 28. 17:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Aki évek óta így védekezik, és nem lett terhes: Egy, lehet terhes lett, csak el is vetélt, késett pár napot a menzesze, fel se tűnt neki. Kettő, nem furcsa, hogy évek alatt nem képes teherbeesni? Ilyenkor nem gondol arra, hogy esetleg meddő?

Igen, nagyon sok ilyen esetet hallottam a környezetemben.

2013. márc. 28. 18:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h anyám meddő, 3 gyereke van
2013. márc. 28. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Jelentkezem én és a két húgom. Apa nem számolta el magát csak anya. Meglepő, hogy nem tudjátok, de akkor elmondom, hogy egy orgazmus is válthat ki tüszőrepedést, és akkor ott van az érett pete. Valamint nem biztos, hogy pont középidőben van peteérés...
2013. márc. 28. 18:25
 14/19 A kérdező kommentje:

Én tudtam h válthat ki, csak arra kicsi az esély, hogy az a pár kósza sperma az előváladékban pont találkozik a petével.

De lehet ffi függő is kinek hány spermium van az előváladékában.

De milyen fura az élet, van aki már ennyitől teherbe esik, van akinek két év is kell.

Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhetnek még :)

2013. márc. 28. 18:29
 15/19 anonim válasza:
100%
Én ezt a védekezést használtam már 6 éve. Kopp-kopp, eddig nem volt baj. Még peteéréskor is így szoktunk együtt lenni, közvetlenül mensi előtt és mensi után meg "mindent bele". Két gyermekünk van, mindegyiket terveztük, elsőre sikerültek. Szóval meddőnek sem érzem magam. Engem is érdekelne,hogy miért van ennyire felfújva!!! (Szerintem igenis két dolog miatt: Egyrészt késői a kiszállás, csak sok férfi számára ezt ciki bevallani, vagy közben részleges ejakuláció történik). És ilyenkor van a baj. Ha valaki gyakorlott, és ügyes, én azért nem adnék 60%-os hibahatárt!!!
2013. márc. 31. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
az orvosi szakkönyvek szerint 0,1% az esély arra, h az orgazmustól peteérés lesz.. azért a szervezet se "dobálózik"az amúgy is véges számú petéjével..
2013. márc. 31. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
mellesleg meg nem, nem érzem magam meddőnek. meddőnek akkor, és csakis akkor nyilvánitanak vkit, ha 1 évig folyamatos szexuális élet mellett, mármint beleélvezéssel se lesz terhes.
2013. márc. 31. 16:03
 18/19 anonim válasza:
100%
utolsó! igazad van!
2013. márc. 31. 16:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Közben még én is kutakodtam az ismerőseim körében, és találtam még olyanokat, akik így 'védekeznek'. Persze mind elmúltak már 20 évesek, és együtt is élnek, és nem rohannának abortuszra, ha teherbe esnének, szóval... Viszont egyikük sem esett így teherbe évek óta. Más kérdés, ha nagyon nem kéne, akkor úgyis megesik a baj, hiszen ilyen az élet :)
2013. ápr. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!