Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély h terhes vok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély h terhes vok?

Figyelt kérdés
fogamzasgatlot szedek, de minden nap megiszok egy pezsgőtablettat, C vitamint. meg szedek Echinacea, vagy vmi ilyesmi a neve, immunerosito cseppeket. és napok ota hanyingerem van, meg kivanom az édeset. van esély a terhességre? h kell hasznalni a terhességi tesztet?
2009. nov. 1. 20:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jo. ezt en is megtudtam csinalni. arra voltam kivancsi h itt volt-e olyan, aki hasznalt mar. a net sok hulyeséget is ir am.
2009. nov. 1. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj meg nem vagy az!És ne foglalkozz az ilyen kioktatós emberekkel akik nem tudnak értelmesen válaszolni!De amúgy, ha bemész a patikába vagy valamelyik drogériába tudsz venni és a tájékoztatóban pontosan le van írva, hogy hogy használd!De mindenképp az első vizeleteddel csináld meg!
2009. nov. 1. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem értem, miért hülyeség, hogy belinkeltem neked ugyanazt a tájékoztatót, ami benne van a terhességi teszt dobozában is. Szóról szóra ugyanazt. Mibe kerülne elolvasni? Magyarul van...
2009. nov. 1. 21:45
 14/19 A kérdező kommentje:
nem mondtam h hülyeség. mar nem egyszer mondtam, h tapasztolatok miatt irtam.
2009. nov. 1. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Jó. Tapasztalat:

A vérzésem napján (nem jött meg) reggel pisiltem egy tiszta műanyag edénybe. Aztán felbontottam a terhességi tesztet, a megadott vonalig belelógattam, vártam, amíg felszívja a vizeletet, aztán vízszintesre tettem. A kontrollcsík azonnal megjelent. Vártam pár percet, és akkor megjelent a tesztcsík is: terhes voltam.

Így már jó?

Azért olvasd el a használati utasítást is.

2009. nov. 1. 22:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha a c-vitamin meghaladta a napi megengedett legnagyobb mennyiséget, akkor kilőhette fogamzásgátlód és terhes is lehetsz.

Nagy adag C vitamin (1000 mg/nap) szedése esetén mi a teendő?

A májenzim működés felgyorsulása miatt bizonytalanná teszi a fogamzásgátló tabletta hatását (influenza időszak). Mellé kell védekezni. Kevés vérzés előfordulhat.

2009. nov. 1. 22:18
 17/19 anonim válasza:
100%
Hogy érted azt, hogy hogy kell használni a terhességi tesztet? Amíg nem tudsz egy dobozt elolvasni, minek élsz szexuális életet? Ha élsz szexuális életet van esélyed a terhességre. Olvasd el a dobozt, rajta kell lennie hogyan használd.... (Többnyire az elejét kell vizeletsugár alá tartani pár másodpercig és várni pár percet az eredményre...)
2009. nov. 1. 22:28
 18/19 A kérdező kommentje:
jol van mar, majd ha mar megvettem, el tudom olvasni, csak kérdeztem. ja, azért élek szexualis életet, mert szeretem a baratomat. és mennyi van egy ilyen tablettaban? mert mellé még gyümölcsöt is eszek. ugy tudtam, h csak az antibiotikum befolyasolja.
2009. nov. 1. 22:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót, le van írva, 1 tabi mennyi c-vitamint tartalmaz.
2009. nov. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!