Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikortól véd a Lindynette 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól véd a Lindynette 20 fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Lindynette 20 fogamzásgátló mikortól véd, ha a menstruációm első napján veszem be a tabit?A betegtájékoztatóra csak az van leírva, hogy ha a 3. vagy 5. nap veszem be, akkor 7 napjára rá vagyok védett. Én úgy hallottam, hogyha az első nap veszem be, azonnal védett vagyok. Viszont olyan egy hetet azért akarok várni. Akkor már tuti az leszek?Nem akarok babás lenni.

Másik kérdésem pedig pl. Ha a menzim hétfő éjszaka, vagy már késő este jön meg és én a tabit este 8kor akarom szedni, akkor beveszem kedd este 8 órakor és az fog számítani az első napnak?Végülis igen nem?

Köszi a választ

2009. nov. 1. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
szerdától
2009. nov. 1. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha késő éjszaka jön meg, az már másnapnak számít.

Ha a tabletta azt írja, hogy azonnal véd, akkor azonnal véd. De ha téged megnyugtat, akkor védekezzetek még gumival, ameddig csak akartok.

2009. nov. 1. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
2 hetet mondott nekem a doki, amikor ezt a "gyilkos" bogyót szedtem. Nem próbáltam ki, inkább vártam 1 hónapot. Tesómnak 2 hét múlva már hatott, nem esett teherbe.
2009. nov. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!