Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok?!?!?!
2napot késik a menstruációm, viszont nem vagyok kívánós, nem vérzik az orrom, és nincs hányingerem se. Csak a hasam mozog furán..ha háton fekszek, és nem veszek levegőt addig míg nézem a hasam..furcsán hullámzik a,hasam..ez a baba lenne??
Vérzéavolt, de mivel szex után egyből volt, annak tulajdonítottam, hogy nem voltam eléggé benedvesedve. Óvszerrel védekezünk, mimdig megnéztük szex után, nem szivárgott egyikse!!
Ha terhes is vagy, a babád most még egy 2-3 milliméteres petezsák formájában lenne látható ultrahangon is, kizárt, hogy miatta mozogjon a hasad, most még csak egy sejtszaporulat lényegében, semmije sincs kifejlődve, hogy rugdosna már???
A terhesség a tünetei a terhesség ilyen korai szakában nagyon ritkán jelentkeznek csak, tehát semmit nem jelent, hogy nem vagy kívánós, stb...
Az orrvérzés mióta terhességi tünet???
Egyébiránt pedig valószínűleg nem vagy terhes...csak a leghalványabb elképzelésed sincs se a tested működéséről, se arról, hogy mi zajlik le terhesség alatt... és ez elég szomorú, általános iskolai biológiában megtanítanak annyit, hogy legalább annyit tudj, hogy 2 hetes baba nem fog rugdosni.
Tejóég....
De gáz! Hány éves vagy? 10?
Ilyen hülyén ne is szexeljél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!