Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha az orgazmus előtt kiszedte a péniszét?
Figyelt kérdés
Összvissz kétszer vagy háromszor volt ilyen alkalom hogy óvszer nélkül hatol belém és természetesen kiszedte jóval azelőtt hogy elment volna! 16 éves vagyok és nagyon felelőtlennek érzem magam és nagyon meg vagyok ijedve attól, hogy terhes lehetek. Ugyanis számomra most derült ki,hogy attól hogy megjön a havim, LEHETSÉGES hogy terhes vagyok.2013. aug. 23. 16:52
2/6 anonim válasza:
Ha megjona havid akkor nem lehetsz terhes.
4/6 anonim válasza:
Igen, lehetsz és igen, felelőtlen vagy.
Mivel hiába nem élvezett el, az előváladék is tartalmazhat spermát, amitől lehetsz az. Illetve az is csak egy dolog, hogy megjött a vérzésed. Ha az a vérzés normális, mennyiségre, hosszra ugyanaddig tart, mint máskor, akkor oké, de kismamák is vannak, akik a terhesség első 2-3 hónapjában menstruálnak, csak az a vérzés mennyiségileg és időtartamra más, mint a szokásos.
Szóval legközelebb használjatok az elejétől a végéig gumit vagy okkal aggódhattok, hogy ideje korán kismama leszel!
5/6 anonim válasza:
Elég kevés az esélye, hogy így terhes lehetsz, de annak is, hogy orosz rulettkor te kapod a golyót. Remélhetőleg megtanultad a leckét, és többet nem csináljátok így.
6/6 anonim válasza:
Ha megjön a havid nem lehetsz terhes! Ugyanis van tényleg amikor hasonló a vérzéshez, de nem az. Aki odafigyel, hogy másabb, kevesebb a mennyisége, kevesebb ideig tart és nem is olyan élénkpiros, akkor az ad aggodalomra okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!