Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan félek attól hogy terhes vagyok. Elmondjátok hogy mik a terhesség tünetei? Utána össze hasonlítom az én tüneteimmel.
Jó lenne már ha a sok megszakításos fan elhúzna az ilyen kérdésekből. Azt akkor illik alkalmazni ha nem gond ha becsúszik a gyerek, de nem 16 évesen.
A kérdezőnek meg lehetne annyii esze ha már dugni van kedve, védekezni is legyen már!! Ha már a pasid ennyire nyomi.
És van rá esély hogy az leszel, de ha mégsem akkor mostantól ne legyél ilyen felelőtlen kis c---fka.
Gratulálok! Lehetne több eszed is ennyi évesen.
Nem tudtok egy nyamvadt gumit venni? Most tényleg, olyan sokba kerül?!
Nagyon felelőtlenek vagytok a pasiddal együtt, nem is kéne szexelnetek.Egyébként meg veled is kezet lehetne fogni , kedves 18-as válaszoló. Minek kell buzdítani ezt a szerencsétlent?
Hagyj ne mondjam, hány olyan embert ismerek, aki a megszakítással fogant meg.
Felfogtam hogy hülyeséget csináltam de azt hiszem nem én vagyok az egyetlen 16 éves aki ilyet csinál..
Ne szeretkezzek ennyi idősen? Az nem szar dolog hogyha 18 évesen már a második gyerekeddel vagy terhes vagy 12-13 évesen veszíted el?! Semmit nem tudsz rólam kedves #18-as kérdező és semmi jogod nincs leca***ni
A normális válaszolóknak pedig köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!