Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan félek attól hogy terhes vagyok. Elmondjátok hogy mik a terhesség tünetei? Utána össze hasonlítom az én tüneteimmel.
"de van olyan ami az első perctől kezdve kimutatja nem?"
Nem, ilyen nincs. A megtermékenyítés után 8 nap minimum kell a kimutatáshoz, de a boltban kapható tesztek nagy része a 12. nap előtt nagyon megbízhatatlan.
Biztos tünetei pedig nincsenek a terhességnek, de ehhez olvasd el az #5 által linkelt oldalt..
1 hány éves vagy?
2 Mikor volt az együttlét?
3 védekeztetek valamiféleképpen?
4 Ne beszéld be magadnak
5 ne parázz! csak magaddal bacol ki, nyugodj meg:)
16
kb egy hete
nem, de kivette mielőtt elment
igyekszem de tényleg félek!
Kedves # 11/15 Időpont tegnap 23:50
Bármikor amikor terhességi tesztet vettem, mindig kimutatta jól az eredményt, és volt, hogy nem vártam meg a 8 napot, szóval ez is tévhitt, kb. mint az állva szopppás:)
Na meg akkor?
Ha kivette akkor nincs baj.
Mi is így szoktunk védekezni:)
Szerintem hiába stresszeled magad. Nem hiszem hogy baj lenne, amúgy meg egyes tüneteket, volt, hogy az idegesség miatt én is beképzeltem magamnak, pl a több pisilés, fáradékonyság, hátfájás, fejfás, és hangulatválozás, hüvelyváladék. Csodálatos agyunk van, ami szeret néha játszadozni velünk. Nem kell aggódnod, még ha az is vagy, egy 72órás tabi, és volt nincs baj:)
És igen, tapasztalatból mondom, hogy egy 72órás tabi képes egy egyhetes magzatot is elhajtani.:)
A beágyazódásig jó pár nap eltelhet!!
Milyen tüneteket akarsz egy hét után, cica?!
Nem hinném, hogy terhes lennél, de talán nem kéne védekezés nélkül kefélni 16 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!