Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő és a férfi dohányzása is csökkenti a teherbeesés esélyét?
NEM. Mielőtt ez a dohányzás ellenes hisztéria divatba jött, nem csak a szülők dihányoztak, hanem a munkahelyeken is mindenki. Mégis sok gyerek született, és nem lettek betegek.
Igaz, nem egészséges dohányozni, de nem is annyira káros, ahogy elhitetik az emberekkel.
azért az erős túlzás hogy fogyatékos gyerekük születik a dohányosoknak szerencsés esetben... mert akkor sokkal több lenne a fogyatékos. a környezetemben 4 családot is tudok említeni, akik fiatal koruktól cigiztek, a gyerekeik nem lettek fogyatékosak(akik megszülettekÖ, viszont volt vetélés, méhen kívüli terhesség, koraszülés(nagyon kicsi testsúllyal).
de még sokan kötnek súlyos betegségeket ahhoz, hogy a szülők dohányoztak. +állítólag az egyik fő meddőségi ok a dohányzás..
habár ezt nem "tapasztaltam", de van benne valami igazság mert nagyon sok méreganyag van a cigarettában. én inkább nem kockáztatnám.
7-es gondolkodjál már, mielőtt erős túlzásnak érzed:
"a terhesség alatti erős dohányzás gyakran koraszüléshez vezethet, a koraszülöttek között pedig gyakoribb az értelmi sérülés;"
Forrás: [link]
Ilyen minek szólal meg...
gondolkodj már! mennyien dohányoznak? a félvilág fogyatékos lenne, ha minden dohányosnak sérült lenne a gyereke... én ne írjak? gondolkozz el magadon! a környezetemből vett tapasztalatokat írtam le... ne haragudj, de mennyien dohányoztak 30 évvel ezelőtt? még nem is tudták, hogy milyen káros és volt idő amikor azt hitték hogy a dohányzás egészséges.
én is utálom a cigiseket, az apukám is cigi miatt halt meg, de tudom a tény az tény! te minek írsz?
le lehet pontozni, de nem írtam semmi olyan ami nem valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!