Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki mikor kezdte el szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor kezdte el szedni a Yasminelle-t?

Figyelt kérdés

A memszi első vagy 5. napján?

Érdekelnek a tapasztalatok.

Előre is köszi.

2009. okt. 28. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az első levelet azért érdemes az 5. napon elkezdeni, hogy ne kavarja be a vérzést. Ez az előnye. A hátránya viszont az, hogy abban a hónapban ég nem véd, gumit kell használni mellette.

ha a ciklus 1. napján kezded el szedni a legelső levelet is, akkor a vérzésbe bekavarhat, ez a hátrány. Viszont az első hét után már véd, ez az előnye.

lehet választani.

2009. okt. 28. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Az én gyóygszerem 1 hét után véd. Érdekes... Ha pedig első nap kezdem szedni akkor az első nap után...
2009. okt. 28. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
megnézném hogy rögtön az első szem gyógyszer bevétele utáni órában elkezdtél-e volna szexelni... erről ennyit.
2009. okt. 28. 23:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha épp tudni akarod, nem azért szedtem, meg amúgy sem divat nálam menzesz alatt szexelni. De inkább hiszek az orvosnak meg annak ami rá van írva a dobozra (amit sokan lusták elvolasni) mint a hozzá nem értő embereknek akik csak szedik.
2009. okt. 28. 23:39
 15/18 A kérdező kommentje:

1. POC-re írták

2. nem akarok szexelni memsi alat

3. E.ü.-re járok, csak épp nem ezen a szakon, ezért nem tudtam kitől tanácsot kérni, mert ott csak habláltak össze vissza. És mivel naponta 50 gyógyszer halad át a kezemen ezek betegtájékoztatójával gondoltam a sajátom miért ne olvasnám el, főleg, ha ilyen nagy a tét.

ÉS! Arra az van írva első naptól ajánlott. De a doki 5. napot mond, szóval szegyed csak úgy, ahogy rá van írva, és majd megszívod, mint én!

4. Van annyi eszem, h nem szexelek az első hónapban, nemhogy az első óra után.

5. nem az osztásaidra meg a cinikus megjegyzéseidre volta kíváncsi, hanem a tapasztalataidra!

2009. okt. 29. 00:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem szívom meg, mert az én dobozomra mindkettő rá van írva. :) Amúgy egyik válaszolónak írtam az utolsó választ, nem neked. Szóval nem kell kiakadni. :)
2009. okt. 29. 11:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, azt hittem már én is valami bunkót fogtam ki, aki csak osztani tud.
2009. okt. 29. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Én Lindynette 20-at szedek, 1. napon kezdtem el, de nem véreztem egész hónapban. 1 hetet mondtak, de én biztos ami biztos vártam 2-t. Nekem az első időkbe megnövelte az étvágyamat.Oda kel figyelni, hogy mennyit eszel.
2009. okt. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!