Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És mielőtt valaki leoltana, h ilyen kérdés már annyiszor volt, azzal közlöm, hogy nem, és azért kérdem, mert a dokim azt mondta, h azért mondta, h az 5. napban kezdjem el szedni, mert akkor nem véreztem volna egész hónapban. de mivel az elsőn kezdtem el, mikor megjött - mert rá volt írva -, így most vérzek, és nem tudom, hogy milyen mellékhatások lesznek még. HOgy majd így fogok-e hízni, meg szédülni, meg ilyenek, ami lehet, hogy ha az 5. naptól kezdtem volna, nem lenne?
2009. okt. 28. 18:39
2/18 anonim válasza:
Szia. Én mindig az ötödik naptól kezdem szedni. Igen, az van ráírva a betegtájékoztatóra hogy a menstruáció 1. napjától kell szedni. De nekem is elmondta az orvos, hogy a menstruáció 5. napjától szedjem inkább, mert így elkerülhető a köztes vérzés. Nálam eddig még mellékhatások nem jelentkeztek (több mint két éve szedem). Az elhízástól meg ne félj, csak tévhit hogy hízni lehet a fogamzásgátlótól.24/L
2009. okt. 28. 18:47
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. okt. 28. 18:53
4/18 anonim válasza:
Én menstruáció első napján kezdtem el szedni, és nem voltak köztes vérzéseim. Fél éve szedek Yasminelle-t.
20/l
2009. okt. 28. 19:04
5/18 anonim válasza:
Én 5. napon kezdtem, hogy ne legyen köztes vérzés. Abból a szempontból mindegy, hogy milyen tüneteid lesznek. Ez nem attól függ.
2009. okt. 28. 19:32
6/18 anonim válasza:
Bár én nem Yasminelle-t szedek hanem Yadine-t gondoltam azért írok, hiszen fogamzásgátló mindkettő. Én az első napon kezdtem el szedni és soha nem volt vele problémám. (lassan két éve)
2009. okt. 28. 19:35
7/18 anonim válasza:
jah meg ki is dobtál volna egy havi gyógyszert az ablakon mert ha 5. nap kezded akkor egész hónapban nem véd...
2009. okt. 28. 19:42
8/18 anonim válasza:
nem tévhit, én is híztam pont ettől. abba is hagytam. mielőtt valaki nekem állna, hogy nem attól volt, én ismerem a szervezetemet. ha nem lehetne hízni tőle akkor nem lenne gyakori mellékhatásként feltüntetve, ennyi.
2009. okt. 28. 19:44
9/18 anonim válasza:
Akármikor kezded el szedni, 7 nap után véd. Olyan nem szólogasson be, aki semmit nem tud az egészről.
Egyébként szerintem nyugodtan lehet szedni első naptól is, meg 5. naptól is bár én az első napon való kezdést jobban preferálom.
2009. okt. 28. 19:45
10/18 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele, és mikor mondom a dokinak, az meg fogja a fejét, mert így most vérezhetek egész hónapban, és így is van.
Csak attól féltem, hogy mivel ez is egy mellékhatás, ami amúgy nem jelentkezne féltem, hogy emiatt az időeltolódás miatt más is jelentkezni fog, aminek az 5. napi szedéstől szintén nem kéne. Remélem értitek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!