Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan aki csak a naptár módszert alkalmazza vagy naptár módszer+egyéb védekezési módot?
Ha nem lenne gond, ha jönne a baba, akkor lehet.
Amúgy heti egy-kétszeri szexnél miért ne lenne már indokolt a tabletta? Az elég rendszeres szexuális élet.
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én inkább szedném a tablettát, mint valamit betegyenek a méhembe. Egyik sem 100% de a tabletta mellett, ha megfogan a gyerek, akkor legalább nem egy fémmel a méhemben mellette esek teherbe. Ráadásul azt te szabályzod, bármikor abbahagyhatod, nem kell elzarándokolni sehova, levetetni stb. Amellett "
A spirál azonban nem abszolút biztonságos, mivel egyes nőknél és egyes ciklusokban okozhat terhességet, ha éppen a petesejt olyan területre ér a méh nyálkahártyán belül, ahol a spirál nem tudja kifejteni úgy a hatását, és be tud ágyazódni. Ilyenkor létrejön a terhesség. A spirál okozta steril gyulladás is a spirál hátránya. A méh nyálkahártyája igen érzékeny ilyenkor, ezért a menstruációs vérveszteség is jóval több lesz, és mivel egy vezető szál van a nyakcsatornában leeresztve a spiráltól, ennek következtében baktériumok juthatnak fel a méh üregébe, ahol gyulladást okozhatnak. Ezért gyakoribb a kismedencei gyulladás illetve a petefészek vagy méhgyulladás a spirált viselők körében."
Lehet én vagyok a hülye, de nekem a spirál barbár módszer.
Bocs, az előbb véletlenül elküldtem a hozzászólást idő előtt.
Szóval naptárazunk, megszakítással, illetve mivel nekem is általában rendszeres a ciklusom és a peteérésnek egyértelmű jelei vannak nálam is, így azokban a napokban gumit is használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!