Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés hogy érdemes védekezni hosszu távon?
Szerintem inkább tabletta. Napi egy kis bogyó bevétele nem okoz gondot szerintem, hormontartalmuk már szinte nincs is az új gyógyszereknek. Nálunk nagyon bevált.
22/f
Kedves harmadik!
Mielőtt ész nélkül leugatsz valakit gondolkozz el. A barátnőmmel őszintén beszéltünk erről nem is egszer. És tisztában is vagy a dologgal. Van benne hormon, de a tévhitekkel ellentétben már nem úgy mint régebben, nem teszi tönkre a nőket. Sógornőm is évekig szedte majd első próbálkozásra teherbe esett és egészséges kislányt szült. A barátnőm tapasztalatai, érzései, változásai a következők: simább, feszesebb, fényesebb bőr(pattanások eltűntek nem is jönnek újak szinte soha) Nőiesebb megjelenés viselkedés, közérzet, szinte órára pontosan beálló mestruáció(előtte se volt túlzottan rendszertelen rendszertelen).
Persze mellékhatások lehetnek, ezért kell orvossal felírtani és rendszeresen járni nőgyógyászhoz. Így meg lehet találni a megfelelő készítményt. És el kell olvasni a mellékelt tájékoztatót is. Tisztában kell lenni vele mi mért történik és akkor szerintem a legjobb megoldás. Nem csak nekem, mint férfinak mert oda élvezek ahova akarok hanem a páromnak is. És ezt ő mondja több másik hölgy ismerősömmel együtt.
22/f
Azt mondják az okosok, hogy a tabletta a nők 90%-nak nem okoz semmilyen gondot. De oda kell figyelni arra a 10%-ra is. Nem elhanyagolható, én ugyanis ebbe esek bele. 18 évesen mikor szedtem, azt hittem nem fogok vele leállni, csak ha babát akarunk, nagyon bevált. Majd szakítás és leálltam vele, és minden bajom előjött kb 2 éve kellett neki mire helyre jött a ciklusom és a szervezetem, állandó migrének, hasgörcsök, gyulladások, étvágy növekedés, menstrációs zavarok (volt hogy hónapokig kimaradt). Senkinek nem kívánom. Inkább el sem kezdtem volna szedni. De ez csak én vagyok.
Mi 3 éve a pharmatex hüvelykúpot használjuk, nekünk ez vált be. Mind a ketten nagyon elfoglaltak vagyunk és nem tudunk minden nap szerelmeskedni, van úgy hogy 2 hetente 1x, így sokáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!