Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvan a menszeszem és a 4napon gyengébb és a páromal szeretkezem akkor teherbe eshetem e? mert mondrák hogy ilyenkor nem kell védekezni. Ez igaz? Nyugodtan lehteünk eggyütt védekezés nélkül?
Attól függ,hány naposak a menstruációs ciklusaid. Könnyen ki lehet számolni, rizikós-e, de ahhoz legalább egy fél éven keresztül figyelni kéne.
Egyáltalán nem "undi" ha akkor is akarjátok, de ha gond lenne egy terhesség, akkor inkább védekezzetek.
köszike hogy ennyien válaszoltatok! hát álltalában 6napig van meg,de az 5-dik naptól már nagyon gyenge.
igen kicsit félek a terhességtöl még 20éves vagyok várnék vele kicsit.Én azt is hallottam,hogy nem tudom pontosan elötte vagy utánna pár napig ha jól emlékszem utánna lehet védekezés nélkül.valaki erre is válaszolna nekem?a párommal 6éve vagyok eggyütt sokszor a kihúzós módszert használtuk eddig nem volt semmi gond pár ideje a pharmatex hüvelytabit használom ez is bevállt de már nagyon szeretnénk csak úgy semmi elökészülés nélkül eggyütt lenni.de babát nem szeretnénk még.mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!