Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megvan a menszeszem és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megvan a menszeszem és a 4napon gyengébb és a páromal szeretkezem akkor teherbe eshetem e? mert mondrák hogy ilyenkor nem kell védekezni. Ez igaz? Nyugodtan lehteünk eggyütt védekezés nélkül?

Figyelt kérdés
tudom kicsit undi ez hogy ha megvan akkor akarjuk,de már nem olyan vészes és persze fürdésközben ,csak hogy lehet e így?és nem kell védekeznem?
2008. okt. 26. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Elvileg lehet kettős peteérésed, ugye ikrek is valahogy így lesznek, de ha nem volt ikerterhesség a családodban, akkor kisebb az esély, h így teherbe ess, mintha gyógyszert, vagy gumit használnál.
2008. okt. 26. 08:21
 2/8 anonim válasza:
Szerintem nem årt az ovatossåg!
2008. okt. 26. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ,hány naposak a menstruációs ciklusaid. Könnyen ki lehet számolni, rizikós-e, de ahhoz legalább egy fél éven keresztül figyelni kéne.

Egyáltalán nem "undi" ha akkor is akarjátok, de ha gond lenne egy terhesség, akkor inkább védekezzetek.

2008. okt. 26. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes
2008. okt. 26. 11:11
 5/8 anonim válasza:
Csatlakoznek az elottem valaszolohoz, lehetsz terhes mindentol fuggetlenul... marmint ha akkor nem eppen vedekeztek. De ennek kicsi az eselye, de azert van.
2008. okt. 26. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Hidd el nincs olyan nap az évben mikor 100%ra mondhatnád hogy nem lehetsz terhes...mindig védekezzetek!!!és menstruációkor nagyobb a fertőzésveszély, mis is szoktunk,de csak óvszerrel!!!!
2008. okt. 26. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:

köszike hogy ennyien válaszoltatok! hát álltalában 6napig van meg,de az 5-dik naptól már nagyon gyenge.

igen kicsit félek a terhességtöl még 20éves vagyok várnék vele kicsit.Én azt is hallottam,hogy nem tudom pontosan elötte vagy utánna pár napig ha jól emlékszem utánna lehet védekezés nélkül.valaki erre is válaszolna nekem?a párommal 6éve vagyok eggyütt sokszor a kihúzós módszert használtuk eddig nem volt semmi gond pár ideje a pharmatex hüvelytabit használom ez is bevállt de már nagyon szeretnénk csak úgy semmi elökészülés nélkül eggyütt lenni.de babát nem szeretnénk még.mi legyen?

2008. okt. 27. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, feljegyzed a menstr. ciklusaidat! Akkor válaszd ki a leghosszabbat és vonj ki belőle 11 napot. Így megtudod a havi ciklus utolsó termékeny napját. Ezt követően a havi vérzések közti legrövidebb időtartamot kell nézned. Ebből vonj le 18 napot. Így megkapod az első termékeny napot. Ezeket az időhatárokat megelőző és követő napok tekinthetők "biztonságosnak". Az idézőjel azért, mert ovuláció bármikor előfordulhat, még egy erős orgazmus hatására is. Úgyhogy nem árt az óvatosság!
2008. okt. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!