Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ajánlott elmenni az orvoshoz és feliratni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok már elég régóta van barátom de most úgy döntöttünk talán jobb lenne a fogamzásgátló hiszen mindig parázok hogy nem e terhes vagyok. azt gondolom azért ilyenkorban már ellehet kezdeni szedni a fogamzásgátlót.természetes hormon nélkülit szeretnék azt mondták hogy már van olyan is.2013. aug. 9. 12:50
1/9 anonim válasza:
a te korodban még egyáltalán nem..
2/9 anonim válasza:
Dugás helyett inkább tanulj meg rendesen magyarul.
3/9 anonim válasza:
, ezt az írásjelet hiányolják, meg a nem e kifejezést.
4/9 anonim válasza:
Miért parázol azon, hogy nem vagy-e terhes? Védekeztek ti egyáltalán valahogyan? Ha nem, akkor ideje lenne, mert tényleg terhes leszel. Ha igen, akkor gondolom óvszerrel. Azt meg csak tudni kell használni, akkor nem szakad ki, és akkor nem kell folyamatosan parázni... Hidd el, a fogamzásgátlónál még jobban fogsz félni ettől, hiszen ott nem tudhatod konkrétan, hogy úristen most akkor ez hat vagy sem... csak akkor derül ki, amikor megjön (vagy nem jön meg). Szerintem maradjatok az óvszernél még legalább 2 évig, én is kivártam a 18-at a tablettával, bőven ráérsz vele. Az sem biztos, hogy bírja a szervezeted, vagy hogy olyat kapsz, ami nem okoz durva mellékhatásokat...
5/9 A kérdező kommentje:
nem értem a bunkó kommentezőket..talán ti nem voltatok fiatalok? és akkor is azt gondolom hogy ha nem használok vesszőt, akkor is tökéletes érthető, hogy mit szeretnék és az egyátalán nem jelenti azt hogy nem tudok magyarul vagy hogy hülye vagyok!!! igen szoktunk védekezni ez egyértelmű..Csak az édesanyukám mondta hogy talán jobb lenne vagy is biztonságosabb. A bunkó emberek meg nem tudom mit képzelnek magukról...-.-" aztán a képernyő mögött lehetséges hogy egy segg hülye ember ül..talán megkéne gondolni hogy ki mit ír és tudtom szerint ez az oldal azért van hogy kérdéseket tegyünk fel és arra hasznos válaszokat kapjunk nem az hogy a másikat bunó módon lealázzuk. utolsónak pedig köszönöm.!
2013. aug. 9. 13:28
6/9 A kérdező kommentje:
tökéletesen*
2013. aug. 9. 13:29
7/9 anonim válasza:
16 éves voltam én is mikor emiatt orvoshoz fordultam. Azóta (3 éve) is tök jól megy minden és nem kell aggódnunk. Már nem olyanok a tabik mint régen hogy hatalmas hormontartalommal rendelkeznek, sokan félnek emiatt. De nem kell aggódni, időben kell bevenni minden nap és nem lesz baj, az alakod miatt sem kell aggódni, én a tabi mellett ugyanúgy fogytam ahogy előtte. Vannak hülyeségek amik szájról szájra terjednek ezeket nem kell elhinni, inkább az orvostól kérdezz ő majd felvilágosít. És 16 évesen ez egy érett döntés úgyhogy inkább örülniük kéne a negatív hozzászólóknak. Biztonságosabb mint a gumi persze csak ha egy biztos hosszútávú kapcsolatod van mert a fertőzésektől csak a gumi véd!
8/9 anonim válasza:
de, voltam én is 16éves, de nem szexeltem gyerekként. ennyi. 18évesen írattam fogamzásgátlót, jól szét is csesztem magam vele.....
9/9 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek köszönöm.:) utolsónak meg már pöppet más a a világ, mint régen.
2013. aug. 11. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!