Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 éve menstruálok, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve menstruálok, szerintetek normális, hogy még mindig nem állt be?

Figyelt kérdés
általában 26-27naponta szokott megjönni, de ritkán van, hogy pár nappal hamarabb, mint pl most is, még csak 22nap telt el.. anyukám azt mondja, hogy ez nem normális, már rég be kellett volna állnia, de én nem érzem úgy, hogy ez a pár nap, olyan iszonyú nagy probléma lenne. szerintetek?
2009. okt. 26. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem is ez van csak én kb 6éve:) neekem 28-30nap szokott lenni mostanában meg 25-27 aztán megint 29..össze vissza

szerintem ez nem nagy probléma én biztos nem fogok vele orvoshoz menni. amíg meg van havonta addig szerintem nincs baj:)

2009. okt. 26. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
azilyen 1-2-3-4-5 napos eltérések normálisak. ha kimarad egy hónap, vagy nagyon nagyon sokat késik, azmár probléma.
2009. okt. 26. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem 12 év alatt nem állt be. Azt olvastam, hogy akinek 1-2 év alatt nem áll be, annak már nem is fog magától. Volt, hogy évek múltán is kimaradt 1 hónap, hol 30, hol meg 40-45 napra jött meg. A fogamzásgátló oldotta meg a problémát.
2009. okt. 26. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
ez normális, örülj neki hogy ilyen rendszeres. a nem normális az az ha kéthetente mg kéthavonta felváltva jön meg...
2009. okt. 26. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódnod. Személy szerint nekem sem állt be még, de az ismerőseim körében is ezeket hallom vissza. Tény, azt mondják, ha valakinek 2-3 év után nem áll be, ajánlatos nőgyógyászhoz mennie, aki amúgy rendszerint fogamzásgátlót ajánl. Szerintem ha nincs barátod, és csak emiatt szednéd, ne borítsd fel a hormonrendszeredet. Rengeteg oka lehet annak, ha valakinek nem áll be a vérzése. Ilyen pl. a stressz, ami a mai világban alapvető dolog. Így aztán nem csodálkozom azon, hogy nagyon kevés nő van aki azt mondja ma, hogy nekem mindig pontosan jön meg...
2009. okt. 26. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 5 éve van meg, ugyanilyen pár napos eltérések vannak, szerintem sem baj.

Az már más, mint pl egyik barátnőmnél, hogy 2-3 havonta van csak... pedig neki ism megvan kb 5 éve.

2009. okt. 26. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
5 éve folyamatosan menstruálsz? :o
2009. okt. 26. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm, aranyosak vagytok, hogy ennyien válaszoltatok, megnyugodtam:)

utolsó válaszoló.... meg is lepődtem volna, ha csak normális válaszok érkeznek

2009. okt. 26. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem 8 év után sem állt be, 10 évesen kedztem. megjött azért, de volt hogy nem jött meg 3 hónapig, és volt h anyni volt h kórházba kerültem, aztán más okok miatt is jött a tabletta..
2009. okt. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!