Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Symicia gyógyszert még a menstruációm előtt elkezdtem szedni. Normális, hogy 2 hete menstruálok?
Miért kezdted el bevenni mensi előtt?
Amiket írsz az már nem menstruáció,hanem közti vérzés.Az első 1-2 hónapban ez még normális és akár egész hónapban tarthat.A megvonásos vérzés (7 napos szünetben) ugyanúgy meg fog jönni.
Ha 1-2 hónapon belül nem múlik el a közti vérzésed,akkor érdemes dokihoz menni,mert valószínűleg nem ez a legmegfelelőbb tabletta a számodra.
Hát 3x átolvastam a betegtájékoztatót, de sehol se írta. Az orvos pedig úgy írta fel nekem, hogy vérvételen se voltam, mert szerinte, ha nincs máj vagy vese betegségem, az összes gyógyszert szedhetem. És azt is mondta, hogy a gyógyszert elkezdhetem szedni már rögtön. Nem kell vele várni az 1. napig.
De megnyugodtam, hogy ez nem kóros dolog. Viszont a gyógyszer a második hónapban így is használni fog? Vagy várjak vele még? Mert kihangsúlyozta a doki, hogy nem 2 hét , hanem 1 hónap minimum kell a gyógyszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!