Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok az abortuszról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az abortuszról?

Figyelt kérdés
gyilkosság? elfogadható? jobb egy élő eb mint egy halott oroszlán? mikor elfogadható mikor nem? érdekelne a véleményetek. Sajnos nekünk 2 hónapja volt egy abortusz, pedig védekeztünk, anyagi nuku, mindketten tanulunk én 17 a pasim 21.
2013. aug. 5. 09:00
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
am figyi védekeztün de ha rájönnél vagy olvasnál pl kondom használati utasítását rájönnél arra hogy 100% védekezés nincs. mellesleg tablettákat sajnos nem szedhetek tehát ha még 30 éves lennék én akkor sem tudok védekezni. és amugy ha 12 lennék gumi nélkül fetrengenék egyszerre 50 férfival aki apám lehetnél akkor talán mondhatnál rá valamit. és nem az volt a kérdésem hgoy kislány vagyok e vagy sem hanem hogy ti hogy vélekedtek ezen... én is normális nevelést kaptam, sőt azt veszük elég szigorút is mert hát apám katona és fog elég rendesen... az hogy becsúszot az nem a mi hibánk... és mégegyszer csak véleményre vagyok kiváncsi
2013. aug. 16. 16:59
 32/33 anonim ***** válasza:
16%

Ha elég jó nevelést adott volna apád akkor nem veteted volna el a kisgyermekedet,(ja és arról nem beszélve, hogy még csak 17 éves vagy!!!! még hogy szigorún fog az apád mi jó vicc) és most nem ezen a témán gondolkodnál hanem tanulnál ez helyet. Arról nem beszélve hogy ha tudtátok, hogy nem tudsz te védekezni akkor talán nem kellene összefeküdni ember ez a felelőtlenségnek a legalja!!!!

Megnézted a videót remélem látod mit tettél a saját véreddel (gyermekeddel) büszke lehetsz rá mondhatom!!!!!!!

2013. aug. 16. 18:05
 33/33 anonim ***** válasza:
16%
Ja és még annyit hogy a filmen is láthatód mit tettél, ezt gyilkosságnak nevezik a döntésesedel el vetted a saját gyermeked életét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 16. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!