Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy csak egy kis betegség?
Figyelt kérdés
Tegnap óta hányingerem van, ma reggel hánytam, érzékeny vagyok a szagokra, fáj a fejem és nincs étvágyam.
Belara fogamzásgátlót szedek, és utoljára 2 hete szeretkeztem a barátommal, óvszerrel együtt, mivel még az első levél felénél tartottam. Eddig a fogamzásgátlónak nem volt mellékhatása, lehet hogy a levél utolsó tablettájára van csak? Holnap megyek orvoshoz, ugye nem számíthatok terhességre , mivel anyum már azzal idegesít.
Ha szerintetek nem lehetséges, akkor légyszi nyugtassatok meg. =/
ha minden igaz holnaptól bármelyik nap megjöhet a mensim.
2013. aug. 4. 21:32
2/5 anonim válasza:
Jahm, a levél utolsó tablettájában már más cucc van, az nem csak, hogy meggátolja a teherbeesést, de még szét is olvasztja a gumit - természetesen borzasztóan apró lyukakat éget rá, hogy szabad szemmel ne láthasd.
3/5 A kérdező kommentje:
jóvicc :)
2013. aug. 4. 21:37
4/5 anonim válasza:
-.- Hát ha védekeztetek... Mi van? már betegnek sem szabad lenni?
"lehet hogy a levél utolsó tablettájára van csak? " ???
Nem tom mi ez, de:NEM.
5/5 A kérdező kommentje:
hát ugy gondoltam h az utolsó tablettára jönne meg a mellékhatása, vagy tabletta csere jöhet szóba..
2013. aug. 4. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!