Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viki1331 kérdése:
Szerintetek lehetek terhes? Két hónapja nem jött meg, de szűz vagyok, aggódjak a terhesség miatt? Vagy ez valami betegség?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 17:07
1/10 anonim válasza:
ha szűz vagy akkor hogy lehetnél terhes?:Oez valami betegség lehet..
2/10 anonim válasza:
A kérdésed alapján a tudatlanságodból, és a problémád alapján szerintem csak fiatalkori rendszertelen menstruáció, esetleg hormonális probléma. Menj el orvoshoz a biztonság kedvéért!
3/10 anonim válasza:
Mennyi idös vagy? Miota menstruálsz? Rendszeres szokott lenni?
4/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Volt valamilyen formában is ondó a közeledben? Miért nem csináltál még terhességi tesztet?
5/10 anonim válasza:
Nagyon sokféle oka lehet hogy nem jön meg.Lehet az fogyókúra,stresz,betegség.Mindenképp menj el orvoshoz.
6/10 anonim válasza:
17:34
Igenis lehet valaki szüzen terhes. pl úgy hogy ha az ondó a puncijára került, vagy ondós kézzel nyúltak oda.
Légy szíves ne szólj le mást, mikor te vagy az aki nem tudja hogy mi a helyzet!!
7/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok és 12 éves korom óta menstruálok, már egy fél éve rendszeres volt. Lehetséges, hogy az érettségi stressz miatt maradt ki?
2012. jún. 28. 18:58
8/10 anonim válasza:
Lehet a stressztől, de mindenképpen csinálj tesztet. pl rossmannban is lehet venni, vagy gyógyszertárban. Majd írj hogy mi történt.
9/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy sokáig nem írtam. A teszt negatív lett, de a menszeszem még mindig nem jött meg, szóval maradt a doki. Írt fel fogamzásgátlót, gondolom, hogy rendbehozza a ciklusomat, mert eddig elég összevissza volt. Csak most tanácstalan vagyok, mikor is vegyem be az első szemet, mert uye azt mondták, hogy a mensi első napján, na de ha nem jön meg ? mi a teendő??
2012. júl. 20. 14:32
10/10 anonim válasza:
Hmm, sajnos nem tudok segíteni, viszont szerintem nem a legjobb ötlet fogamzásgátlót szedni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!