Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellékhatás/ betegség/ terhesség? Fogamzásgátló mellett? Mitől?
valószínűleg majd tabit kell váltanod, vagy szüneteltetned, mert ez már nem jó neked
orvossal majd megbeszélheted
nagyon ne aggódj, nem hinném, hogy terhes lennél, de azért kérd meg a dokit, hogy ellenőrizze le uh-val, mert fals negatív tesztek előfordulnak
Én sem vagyok pártoló, de nem is szedhetek tablettát, mert amikor szedtem, többször elájultam. Erre az összefüggésre sajnos magamtól kellett rájönnöm, mert a háziorvosomat nem érdekelték az ájulásaim.
Egyszer aztán helyettesítette másik dokinő, aki beutalt neurológiára, ahol végre érdemben foglalkoztak az ötletemmel és elküldtek CT-re, amiből kiderült, hogy vékonyabb az egyik agyi főerem, kb harmada a másiknak. Így születtem, viszont sok mindennel "segíthetek" magamon, például nem viszek be érszűkítő dolgokat, vagy pl. nem szedek fogamzásgátlót, mert az vérrögöt képez bárhol, elvileg ezt írni is kéne minden hormonális fogamzásgátló ismertetőjébe.
Elképzelhető tehát, hogy neked is összesűrűsödik a véred, azért barnázol.
A legnagyobb probléma az, hogy alig van olyan nőgyógyász, aki ezt belátná, szinte mindegyik hazabeszél, amikor pártolja a tabletták szedését. Az is tudvalevő, hogy van favorit tablettájuk, mivel a gyártója egyéb juttatásokat kínál azért, hogy az ő termékeit írja fel.
Ezért is találták ki most, hogy hatóanyagot kell felírni, hogy kiküszöböljék az érdekből való recept írogatást.
Bocs, ha eltértem itt-ott a tárgytól, vagy ha szerinted nem segítettem.
Az viszont biztos, hogy több fórumon is foglalkoznak ilyesmivel, én ebben a témában egyszerű nőknek jobban hinnék mint orvosnak :(
Keress, guglizz, hátha találsz hasonlót.
Szóval, 5 év alatt nem találtál olyan pasit aki józanul is dugni akar veled?
?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!