Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszervásárlás? Srácok ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszervásárlás? Srácok ti hogyan vennétek óvszert úgy, hogy sem nektek, sem pedig az eladónak ne legyen kellemetlen?

Figyelt kérdés

Eléggé kínos számomra, hogy bemegyek egy boltba, beteszem az óvszert a kosárba és utána sorbanállok.. Ezután ugye ki kell raknom arra a futószalagra a pénztárnál és ez eléggé kellemetlen, mert mindenki látja. Arra asszociálnak, hogy "na valakinek jó estélye lesz!"

Vagy ha egy ismerőssel pont összetalálkozol, az is kínos.

Ti hogy oldanátok meg?

2013. aug. 4. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért kínos? Aki csak teheti, dug. Örülj neki, hogy van rá nőd.:) Ez nem kéne, hogy kellemetlen legyen.
2013. aug. 4. 11:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem kínos, senki nem törődik ilyenekkel. Ezt csak a gimis fiúk hiszik, gondolom te is az vagy.
2013. aug. 4. 11:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, senki nem foglalkozik azzal, hogy ki mit tesz a kosarába... Csak bátran! :)
2013. aug. 4. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
"Amíg kínosnak érzed az óvszervásárlást, addig nem állsz készen a szexre". Mondjuk nekem kínos volt az első, mert 12 voltam (tudom hogy olyankor még legóznom kéne meg nemtudom, de korán érő típus vagyok, egy 15 éves lánnyal vesztettem el, és egy évig jártunk, 14 évesen pl. már borostám volt, szóval eléggé "dúltak" a hormonok) de csak simán beteszed és megveszed, vagy esetleg veszel még 1-2 dolgot, de inkább drogériában vedd (pl. dm) mert ott diszkrétebb, mert az eladók már hozzá vannak szokva + több féle van.
2013. aug. 4. 11:34
 5/13 anonim ***** válasza:

mi ebben a ciki?

én nő létemre veszek óvszert

berakom a kosárba majd a futószalagra a eladó semmitmondó arccal lehúzza és fizetem majd viszem ennyi

és nem azon gondolom más mit gondol rólam miközben vásárolók....

ha fiatal párok/fiúk/lányok kosarában látom, örülök neki h legalább van aki felelősen gondolkodik ...

szerintem inkább az a ciki h nem gondolnak a védekezésre

ah ha ismerős és esetleg szól erről akkor mond h inkább gumit húzol mint h 18 évig fizess gyerektartást egy olyan nőnek akivel csak 1x szexeltél .....

és még nem is szóltál a mindenféle nemi betegségről....

ha nem mondj semmit akkor ne hozd fel a témát és nem magyarázkodj

2013. aug. 4. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt, hátha megjön a bátorságod:D

http://www.youtube.com/watch?v=hZfUjulz6GA

2013. aug. 4. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi a kellemetlen ebben?WC papírt is kellemetlen venni?
2013. aug. 4. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6 évesen elég kínos volt mert az eladó kinevetett hogy nem itt kell lufit venni az a játékosztályon van, aztán ezért lettem meleg mostanra.
2013. aug. 4. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
8-as ez igen kemény volt :D
2013. aug. 4. 11:46
 10/13 anonim válasza:
Ha ekkora baj, akk menj el a Tescoba, ott már jó pár helyen vannak önkiszolgáló pénztárak, ott magadnak húzod le és dobod bele a pénzt a pénztárgépbe, és már meg is van oldva.
2013. aug. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!