Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszervásárlás? Srácok ti hogyan vennétek óvszert úgy, hogy sem nektek, sem pedig az eladónak ne legyen kellemetlen?
Eléggé kínos számomra, hogy bemegyek egy boltba, beteszem az óvszert a kosárba és utána sorbanállok.. Ezután ugye ki kell raknom arra a futószalagra a pénztárnál és ez eléggé kellemetlen, mert mindenki látja. Arra asszociálnak, hogy "na valakinek jó estélye lesz!"
Vagy ha egy ismerőssel pont összetalálkozol, az is kínos.
Ti hogy oldanátok meg?
mi ebben a ciki?
én nő létemre veszek óvszert
berakom a kosárba majd a futószalagra a eladó semmitmondó arccal lehúzza és fizetem majd viszem ennyi
és nem azon gondolom más mit gondol rólam miközben vásárolók....
ha fiatal párok/fiúk/lányok kosarában látom, örülök neki h legalább van aki felelősen gondolkodik ...
szerintem inkább az a ciki h nem gondolnak a védekezésre
ah ha ismerős és esetleg szól erről akkor mond h inkább gumit húzol mint h 18 évig fizess gyerektartást egy olyan nőnek akivel csak 1x szexeltél .....
és még nem is szóltál a mindenféle nemi betegségről....
ha nem mondj semmit akkor ne hozd fel a témát és nem magyarázkodj
Nézd meg ezt, hátha megjön a bátorságod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!