Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiszakadna az óvszer, ti szólnátok a szüleiteknek?
Múlt szombaton éjjel kiszakadt az óvszer. Másnap rohantunk a SOTE 2-re. Déltől egészen 5-ig ott ültünk..
Végül a szüleim megtudták, mert nem értem haza időben, mert ügyeletes gyógyszertárat kellett keresnünk. Muszáj voltam elmondani.. :(
Itthon anyám benyögte, hogy van itthon Escapelle recept, kért nekem a háziorvostól, mert bármikor történhet baleset. Illetve neki kiadnak mindent recept nélkül is, mert ismeri a gyógyszertárosokat...
Nem tudom, miért gondolták, hogy majd elmondom, mikor komoly dolgokról sosem beszélgetünk, nincs nagyon jó viszonyunk egymással.
Amikor a szülők sosem beszélnek a szexről, ne várják el, hogy a gyerek majd bármivel hozzájuk fordul e téren. Nyilván ha teherbe esett volna, akkor szólt volna. De ha csak egy eseményutániról volt szó, amit egyedül is el lehet intézni, akkor nem hiszem hogy muszáj lenne. Ha jelentést akarnak a gyereküktől, nem kellett volna egész eddig tabuként kezelniük a témát.
nincs semmi gond, elmentél, probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!