Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiszakadna az óvszer, ti szólnátok a szüleiteknek?
Múlt szombaton éjjel kiszakadt az óvszer. Másnap rohantunk a SOTE 2-re. Déltől egészen 5-ig ott ültünk..
Végül a szüleim megtudták, mert nem értem haza időben, mert ügyeletes gyógyszertárat kellett keresnünk. Muszáj voltam elmondani.. :(
Itthon anyám benyögte, hogy van itthon Escapelle recept, kért nekem a háziorvostól, mert bármikor történhet baleset. Illetve neki kiadnak mindent recept nélkül is, mert ismeri a gyógyszertárosokat...
Nem tudom, miért gondolták, hogy majd elmondom, mikor komoly dolgokról sosem beszélgetünk, nincs nagyon jó viszonyunk egymással.
Az én helyemben is szóltál volna?
Sosem beszéltünk még a szexről, kapcsolatokról. A beszélgetés kimerül abban, hogy ki etesse meg vigye sétálni a kutyát
Miért kellene szólni bárkinek is? El lehet intézni egyedül is, nekem sem kellett a szüleim segítsége.
Persze gyorsabb meg egyszerűbb lett volna, de ki gondolta volna, hogy van itthon recept...
Mert, ha teherbe estél úgy is ők fogják fizetni a költségeit a terhességnek és a gyereknek is! Plusz egy terhesség szerintem nem leányálom.
Nem kell a szexuális életed megbeszélned velük, hogy a kedveseddel mikor hogy merre hogyan és milyen pózban milyen gumival csináltátok, de egy balesetről igenis szóljatok!!!
Nem kellett a pénzük.
Azért nem olyan hú de drága, össze lehet dobni ketten 6000 ft-ot.
Ha nem kések, akkor nem is tudják meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!