Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm terhes?
12.-én voltunk együtt és nem élveztem bele de leeht hogy a csiklójára került egy kicsi aztán letöröltem lefürdött és aztán még meg ujaztam utána és most 20.-án azt mondta megfog jönni neki szóval megynugodtam de nem jött meg neki rendesen hanem barna folyása van és egy nagyon kicsi vér
ő most 14 éves szerintetek mekkora esély van rá?
"hogyne atyai pofon... tartd meg a bigott,konzervativ idióta primitiv módszereid magadnak neked kéne pofon de nem izmos hanem halálos"
Lehet, hogy én konzervatív vagyok, mert szerintem aki ostobább egy tyúknál az még ne dugjon, de te meg apuka leszel nemsokára 16 évesen. :)
Na most akkor melyikünk is járt szarabbul? :)
Régebben egyébként ha ilyen eset volt kis csávót kivették az iskolából aztán mehetett a bányába melózni.
Kissé elkorcsosult a világ, hogy ma már soha senki nem vállal semmiért felelősséget, sőt, mint láthatjuk még neki áll feljebb.
"ne féljetek :)"
Miért ne féljenek? Miért bátorítod őket még jobban?
B#sszanak csak továbbra is felelősség nélkül, majd hátha szerencséjük lesz? Neked is annyi eszed van pont, mint a kérdezőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!