Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót hogyan lehet abba hagyni?

Figyelt kérdés
Beszedtem a 3. levelet és nem akarom tovább szedni!A menstruációm hogy fog megjönni a következő hónapban, mennyi időre rá?Mi baj lehet hogyha így abba hagyom?
2009. okt. 21. 14:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vedd úgy: én vagyok a Te ellenpólusod, a mágnes másik fele. Én így fejtem meg a feladványt. :)
2009. okt. 21. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:

oké, akkor ezt megbeszéltük:D

legalább nem veszi mindenki ugyanúgy a dolgokat.

lehet eccer teleszel a hasznos, mert egyértelműen gondolkodsz, lehet máskor meg én, merénmeg kombinálok h megértsem a kérdezőt :D

2009. okt. 21. 15:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Én egyértelműen gondolkodom igaz. Most úgy érzem megtaláltam az ellendarabom, mint a mágnes, a két vég különbözik, de mégis középen összeér... mint Mi.

Járunk?

2009. okt. 21. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
mivan?:D nem, nemjárunk :D
2009. okt. 21. 15:39
 15/19 anonim ***** válasza:

:D Lassú víz partot mos.

Felejünk meg egy másik kérdést is, hajrá!

2009. okt. 21. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
énmár válaszoltam egypár kérdésre, keress meg, és mondj ellent..:D:D
2009. okt. 21. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Túl sok hetvenes van, nem talállak. Majd a jövő héten, megyek hosszúhétvégezni, erőt gyüjtök, és... megtalállak. :)
2009. okt. 21. 15:44
 18/19 anonim ***** válasza:

segítek...nézd a helyesírást :D

folyton belémkötnek, hogy nem gyóccer, hanem gyógyszer, és nem teccik, hanem tetszik, plusz hasonlók. :D

mielőtt teis belémkötnél, tisztában vagyok vele, hogyan kell helyesen írni, de én így írom, kész, ezvan, minden 7en van egy vitám, hogy én f@sz vagyok, mer nemtudok helyesen írni, nemgáz, megszoktam, van ismertetőjegyem :D

2009. okt. 21. 15:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó majd követem a jeleket. Te meg ne állj szóba azzal, akinek 50% feletti igazmondása van. Jó 7végét!
2009. okt. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!