Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót hogyan lehet abba hagyni?

Figyelt kérdés
Beszedtem a 3. levelet és nem akarom tovább szedni!A menstruációm hogy fog megjönni a következő hónapban, mennyi időre rá?Mi baj lehet hogyha így abba hagyom?
2009. okt. 21. 14:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

úgy h nemszeded tovább.

nemtudni mikor fog megjönni a menzeszed, mivel az a 3 darab tabletta már összevarat téged ott bent.

2009. okt. 21. 14:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Csak nyugodtan hagyd abba de csak ha mindet bevetted a levélből. Most nem lesz gond a menstruációddal majd csak kb 2 hét múlva mert addigra észreveszi a szervezeted hogy nem kap elég hormont és akkor előfordulhat pecsételő vérzés is.
2009. okt. 21. 14:26
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne hagyd abba, amíg álterhes nem leszel.
2009. okt. 21. 14:31
 4/19 A kérdező kommentje:
NEM ÉRTEM HOGY MIÉRT ÍRTA AZ EGYIK KOMMENTBEN VALAKI HOGY NE HAGYJAM ABBA MÍG ÁLTERHES NEM LESZEK!NEM ÉRTEM?
2009. okt. 21. 14:41
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
mert az hülye, nemkell foglalkoznod vele, felhúzta magát az egyik témán, ahol arról volt szó h a foggátló álterhes állapotot hoz létre. mert nemegészen fogta fel h miről van szó
2009. okt. 21. 14:53
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem húztam fel magam. Hülye kérdésre nincs okos válasz. Ezért.
2009. okt. 21. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Mint ahogy a "NEM ÉRTEM?" kérdésre sincs. :D
2009. okt. 21. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:

nemaztmondtad h mész máshova szórakozni?:D

a kérdező abban a kérdésben nemegészen helyesen hazsnálta a szót, h álterhességet okoz, de sztem érteni léehetett h mit akart kérdezni, nemkéne belekötni, meg félrevezetni. mert ő úgy érti, ahogyan leírta. temeg máshogy érted, így más választ adsz neki. rákéne jönni h mitis akart kérdezni, mégha nemis egészen helyesen használja a szavakat. és akkor nincs gond. nemcsak azt látni, ami levan írva. mögé is látni. de a feka-fehér gondolkodásúaknak ez nemszokott menni.

2009. okt. 21. 15:00
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez a gond a válaszok nagy részével, hogy mindenki mögé akar látni. Nem kell cifrázni, szerintem. Minek kombinálni? Hogy akarata kérdezni, meg tudja-e egyáltalán, mit kérdez, vagy felelejek rosszul, mert Ő hibásan, hülyén kérdez? Én vagyok itt az egyetlen őszinte. :)

Az a kérdés futott ki... :)

2009. okt. 21. 15:06
 10/19 anonim ***** válasza:
de nagyon sokszor mögé kell látni, mert ha a leírt szavakból akarsz összerakni egy mondatot, akkor sokszor nemérted h mivan :D mert hülyén fogalmaznak, hülyeségeket írnak, stb. belekötni meg nemérdemes, mert abból káosz lesz. inkább próbáljunk meg rájönni h mitis akart megtudni a kérdező, és válaszoljunk neki
2009. okt. 21. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!