Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót hogyan lehet abba hagyni?
úgy h nemszeded tovább.
nemtudni mikor fog megjönni a menzeszed, mivel az a 3 darab tabletta már összevarat téged ott bent.
nemaztmondtad h mész máshova szórakozni?:D
a kérdező abban a kérdésben nemegészen helyesen hazsnálta a szót, h álterhességet okoz, de sztem érteni léehetett h mit akart kérdezni, nemkéne belekötni, meg félrevezetni. mert ő úgy érti, ahogyan leírta. temeg máshogy érted, így más választ adsz neki. rákéne jönni h mitis akart kérdezni, mégha nemis egészen helyesen használja a szavakat. és akkor nincs gond. nemcsak azt látni, ami levan írva. mögé is látni. de a feka-fehér gondolkodásúaknak ez nemszokott menni.
Ez a gond a válaszok nagy részével, hogy mindenki mögé akar látni. Nem kell cifrázni, szerintem. Minek kombinálni? Hogy akarata kérdezni, meg tudja-e egyáltalán, mit kérdez, vagy felelejek rosszul, mert Ő hibásan, hülyén kérdez? Én vagyok itt az egyetlen őszinte. :)
Az a kérdés futott ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!