Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már 8 hónapja szedek fogamzásgátlót. És abba szeretném hagyni a szedését! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Eddig azért szedtem,mert nagyon rendszertelen volt a menstruációm,meg nagyon görcsöltem.De úgy érzem már "nincs értelme" szedni.
Szerintetek?
2011. jan. 16. 11:28
1/6 anonim válasza:
Ha leállsz vele, újra rendszertelen lesz. A te döntésed, hogy neked megéri-e szedni... (egészségügyileg, pénzügyileg)
2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk a hasam a gyógyszer mellett is görcsöl,de nem tudom,hogy mit csináljak.Meg amúgy se élek szexuális életet...
2011. jan. 16. 11:44
3/6 anonim válasza:
Én is emiatt szedtem, vagyis a doki mondta, hogy szedjem, ha a későbbiekben szeretnék gyereket, mert így nehéz lesz, hogy rendszertelen! Szedtem kb.1évig, 1hónapja abbahagytam, úgy érzem nincs értelme, mivel ha majd babát tervezek ugyis jó pár hónappal előtte abbahagynám és akkor ugyanugy rendszertelen lesz, szóval nem látom értelmét abszolut,csak akkor még ebbe nem gondoltam bele! Nekem egyébként több mint2 hetet késett, miután abbahagytam a tablettát :/ Dehát ez van sajna!
4/6 anonim válasza:
Én már kétszer is szedtem, és abbahagytam... Mielőtt először elkezdtem szedni, viszonylag rendszeres volt. Aztán mikor először abbahagytam, egy év alatt 4× (igen, NÉGY.) jött meg... Aztán újra elkezdtem szedni, és most, hogy megint abbahagytam fél éve, így kb. kéthavonta megjön... érdekes.
5/6 anonim válasza:
Azért szokták ajánlani a rendszertelen menzesznél a "ha akarsz még gyereket" szöveggel, mert leállítja a peteérést, vagyis nem "pazarolódnak" a peték. Mert akinek rendszertelen a menzesze, általában nincs peteérése, vagy csak ritkán.
A rendszerességet viszont a fogamzásgátló nem oldja meg: csak tüneti kezelés, mesterséges ciklus, csak addig rendszeres, amíg szeditek. Utána ismét rendszertelen lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...de nem tudom,hogy mit tegyek?:/
2011. jan. 20. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!