Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitséget szeretnék kérni. Szeretkeztünk a barátnőmmel, és elszakadt az óvszer. De nem mentem el, és nem is voltam közel hozzá. Nem vettük észre, de az óvszer egy kisebb darabja benne maradt a hüvelyben, ami kijött a vizelettel. Többi lent?
Kapjatok már az agyatokhoz! Ilyenkor azonnal esemény után (72 órás) tablettáért rohanni az orvoshoz! Nem gondolkodni, hogy ki mit szól, meg várni, hogy hátha nem is… Mert ha mégis baba lesz belőle, na az lesz ám az igazi gebasz!
Az előváladék is tartalmazhat spermiumot, így egyáltalán nem garantált, hogy nem lesz terhes, ha nem mész el benne.
Persze a ti esetetekben már tökmindegy. Nincs más hátra, mint várni és remélni….
11-esnek igaza van!
A teszt kb 10 napos terhességet mutat ki, akkor meg már abortusz lesz a dologból, ha nem akarjátok a babát!
Esemény utáni, rögtön!!!!!
10-es!
Nekem is ezt tűnt fel! :)
A két lyuk nem azonos.
09:45: Ennyi ésszel szabadlábon... Istenem.
Ad1; A teszt az elmaradt menses első napjától kimutatja a terhességet. Legalábbis a jobbak.
Ad2; Elvetetni a magzatot a 12. hétig lehet. Az kb 3 hónap... Úgyhogy ne beszélj marhaságot.
Kérdező: vegyetek tesztet.
Az abortusz dolgot félre olvastam, ne haragudj. De az első mondat még mindig érvényes.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!