Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kispeti77 kérdése:
Segitséget szeretnék kérni. Szeretkeztünk a barátnőmmel, és elszakadt az óvszer. De nem mentem el, és nem is voltam közel hozzá. Nem vettük észre, de az óvszer egy kisebb darabja benne maradt a hüvelyben, ami kijött a vizelettel. Többi lent?
Figyelt kérdés
Viszont barátnőm menstruációja 1 hete késik. Mit tegyünk?2013. júl. 17. 21:52
1/15 anonim válasza:
Terhes..Michelin gumibabát fog szűlni.
2/15 A kérdező kommentje:
esetleg komoly tanács?:)
2013. júl. 17. 21:57
4/15 anonim válasza:
Esetleg vehetnétek egy terhességi tesztet. Aztán ha +, akkor el kéne menni nőgyógyászhoz.
Kben meg ilyen esetben rögtön el kell menni nőgyógyászhoz és ad esemény utáni tablettát. És akkor nem csúszik be egy nem kívánt baba.
5/15 anonim válasza:
Vegyetek terhességi tesztet.
Várjatok.
Menjen el nőgyógyászhoz.
6/15 A kérdező kommentje:
17 éves, szülővel kell menni a nőgyógyászhoz?
2013. júl. 17. 22:01
7/15 anonim válasza:
Célszerű szülővel menni. De mindenekelőtt teszt.
Valószínűleg nem terhes, de ki tudja.
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell szülővel menni. Egy csomó ilyen korú csajt látok a nőgyógyásznál egyedül.
9/15 anonim válasza:
ugyanez volt velünk is egy fél hónapja a barátommal, csak nem maradt bennem semmi. Késett 3 hetet a menstruációm már majd megőrültem ez idő alatt 3 terhességi tesztet is csináltam, mindegyik negatív lett. Végül megjött. Vegyetek terhességi tesztet az majd megmondja hogy mi a helyzet. Ha pozitív akkor nőgyógyász és szülőket be kéne avatni a dologba.
10/15 anonim válasza:
Hogy jött volna ki vizelettel a hüvelyéből?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!