Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette fogamzásgátló hormonszintje kisebb mint a többi fogamzásgátló tablettáé? További kérdések!
Betegtájékoztató. Abban benne van, hogy mikortól véd. Nem az átlag emberek véleményére, okoskodására kell adni, hanem arra, ami a betegtájékoztatóba le van írva. Ha az van beleírva, hogy az első szemtől véd, akkor az úgy is van.
Ezen a linken pedig össze tudod hasonlítani a te gyógyszered hormonszintjét a többiéhez képest. Mellesleg manapság már nagyon alacsony hormontartalmúak vannak forgalomban. Az orvosok próbálják az adott nőnek legmegfelelőbbet felírni, nem a hormontartalmat nézik elsősorban.
Első válaszoló: A leírás azt tartalmazza, hogy a " Megengedett a 2-5. napon való szedéskezdet is, ez esetben a fogamzásgátló szedésének első két napján nem hormonális kiegészítő fogamzásgátlás ( óvszer, vagy pesszárium és spermicid ) alkalmazása javasolt.
Második: Igen , nekem is kéetelyeim vannak ugyanis azt mondta az orvos hogy ugye ezt csak elsőnek írja fel és majd menjek vissza hogy felírhassa a következő hónapokra is csak az a baj hogy nem mondta ezt akarja-e felírni vagy másikat és így lenne pár kérdésem.
Harmadik: Igen , de nekem vannak kételyeim ezzel szemben hiszen ők is tévedhetnek és nem szeretném ha pont nálam történne meg.
Negyedik: Hát ugye még én is "kezdő" vagyok csak nem tudom hogy később is ezt írja -e fel nekem vagy éppen hogy csak az alacsony hormonszintje miatt írta ezt fel elsőnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!