Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan lehetne védekezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne védekezni? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

15 leszek.Van egy barátom 3 évvel idősebb.fél éve vagyunk együtt.Szeretnénk lefeküdni mert nagyon szeretjük egymást.Anyumnak semmi képpen nem akarom mondani, szóval nem beszélem meg vele. űarról van szó, hogy nemtudom eldönteni h a gumi mennyire bizti, és hogy a gyógyszer mennyire ártalmas iylen fiatalon.Meg egyáltalán a gyógyszert ugyebár nem leeht csak ugy beszerezni, én inkább a gumi melett döntenék, de az meg ugyebár kényelmetlenebb.Egyébként szűz vagyok.ti mit tennétek?

IGEN JOL MEGGONDOLTAM ÉS NE OKTASSATOK, EGY 15 ÉVESNEK IS LEHETNEK ÉRZELMEI

2009. okt. 17. 23:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Köszi: / de mit tegyek ha a barátom nem gumipárti?? mert ezt mondta:/ és lehet h elvárja h tabit szedjek ahogy ismerem-.-"...szóval mit mondjak neki szerintetek? "

Erre csak annyit mondok, gyerekek vagytok még a szexhez. Ha meg olyan bolond vagy, hogy egy olyan tetűvel szexelsz, akinek a kényelme fontosabb, mint a barátnője egészsége, hát csak rajta...Biztos marha hosszú lesz ez a kapcsolat...Nyugodj meg, amint megmondod neki, hogy ha nincs gumi, nincs szex, azonnal dobni fog. De az is lehet, hogy 1x megfektet és utána dob. Hajrá kislány, csak így tovább!

2009. okt. 20. 20:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem kell hevesnek lenni, normál szex közben is elszakad, aztán rohanhatsz 72 órás tabiért, már ha tudod egyáltalán, mi az...
2009. okt. 20. 20:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet hosszan szexelni, de minél tovább nyüstölöd, annál nagyobb valószínűséggel történhet szakadás. Elnyújtott meneteknél érdemes közben cserélni a gumit.
2009. okt. 20. 20:17
 24/26 anonim ***** válasza:

hát drága...azt kell h mondjam, h erősen elgondolkodnék a helyedben h lefeküdjek-e ezzel a pasival.

Bocsi, nem olvastam el az összes kommentet, de az h az első alkalommal is ő mondja meg h mivel legyen a védekezés, meg h nem gumipárti....meg h csak magára gondol...az nekem sok.

Ez neked is ugyanolyan fontos, és elvégre te vagy a lány...ha szeret nehogymár ne érjen meg neki annyit a dolog, h felhúzzon egy gumit.

2009. okt. 20. 21:43
 25/26 A kérdező kommentje:

khm. Most akkor elszakad avgy nem? mert mindenki mást mond:/

Nagyon kívánjuk egymást, nagyon. És szeretem is annyira h neki adjam a szüzességem és egyébként tudom mi az a 72 órás , de most akkor szerintetek elszakad a gumi vagy nem?: DDD nem hiszem el h mindenki mást mond basz ki:"D akkor azt mondjátok melyik a jobb hosszu szexhez. vagy általában melyik fajta jo. naaa: D ne idegesiccsetek. Nem 100% h lefekszünk csak valószínü mert mind ketten akarjuk.

2009. okt. 21. 06:06
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerinted honnan tudjuk, hogy elszakad-e?

Van, akinek elszakad, ez a ritkább. Normális esetben nem szakad el, de előfordult már ilyen mióta feltalálták. A legbiztonságosabb, ha egyáltalán nem szexeltek nyilván. Egyetlen védekezési módszer sem 100%-os.

Mindenesetre én 15 évesen még nem szexeltem, mert még fiatal voltam hozzá, és a mai 15 évesek is azok. Ez annak az eredménye, hogy mindenhonnan, a médiából, újságokból ez folyik, a gyerekek meg olyan kérdéseket tesznek fel, hogy "13 éves vagyok és szűz, ez ciki?".

Én csak nem értem, miért nem lehet megvárni a szexszel azt az időt, amikor érett leszel rá?

Miért nem jó a petting, ha kívánod? Mert ő már akarja mi? Persze nem gumival, inkább hormonozd magad...én csak annyit mondok, hogy 17-18 évesen majd, amikor tényleg kész lennél rá, és tényleg lenne valaki akit szeretsz és viszontszereted, visszagondolva meg fogod bánni.

20/L

2009. okt. 21. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!