Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan lehetne védekezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne védekezni? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

15 leszek.Van egy barátom 3 évvel idősebb.fél éve vagyunk együtt.Szeretnénk lefeküdni mert nagyon szeretjük egymást.Anyumnak semmi képpen nem akarom mondani, szóval nem beszélem meg vele. űarról van szó, hogy nemtudom eldönteni h a gumi mennyire bizti, és hogy a gyógyszer mennyire ártalmas iylen fiatalon.Meg egyáltalán a gyógyszert ugyebár nem leeht csak ugy beszerezni, én inkább a gumi melett döntenék, de az meg ugyebár kényelmetlenebb.Egyébként szűz vagyok.ti mit tennétek?

IGEN JOL MEGGONDOLTAM ÉS NE OKTASSATOK, EGY 15 ÉVESNEK IS LEHETNEK ÉRZELMEI

2009. okt. 17. 23:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Jobb gumi nélkül, de normális ember nem kéri meg a 15 éves barátnőjét, hogy szedjen tabit.

Egyébként az óvszer legyen valami jobb minőségű, ne valami vacak olcsó. (azok nálunk nem bírták annyira) 20/F

2009. okt. 18. 19:48
 12/26 anonim ***** válasza:

nem gumipárti? ezt nem gondolja komolyan? 15 éves vagy, a hormonháztartásod fejlődésben van, tudod menyni minden bajod lehet abból, ha ilyen fiatalon elkezdesz tablettát szedni?

nyilván nem ő hormonozz a szervezetét, hanem te. Én a barátommal 3 évig gumiztam, SOHA nem szakadt ki, pedig vadultunk. Meg kell tanulnia megfelelően használni.

Sajnos azt kell mondanom, hogy a statisztikák alapján ez a két módszer a legbiztonságosabb. Esetleg hüvelykúp ÉS megszakítás. (nem VAGY!) a hüvelykúp magában annyira nem biztonságos, a megszakítás meg orosz rulett.

És ha a barátod elvárja (?), hogy 15 évesen hormonokat szedj, akkor gondolkozz el rajta, ő e az, akivel tényleg el akarod veszíteni a szüzességed, mert ez nagyon önzőn hangzik...egyébként persze, gumi nélkül jobb, de hidd el, ő fog előbb elmenni, nem te.

2009. okt. 19. 20:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Keress statisztikákat.A gumi 99-100 % közt van.
2009. okt. 19. 21:21
 14/26 anonim ***** válasza:
azt írtad hogy 3 évvel idősebb a pasid szóval jóval érettebb, de kb nem normális hogy ilyet betol hogy nem szereti gumival,vagy azzal szereti vagy nem szexel veled ennyi. Nehogy már az legyen amit ő akar. Állj a sarkadr aés mond meg neki :D 1 éve én is meg mondtam a volt pasimnak hogy vagy óvszer vagy felejtheti a dolgot!
2009. okt. 19. 21:40
 15/26 anonim ***** válasza:
És különben is, ha gyógyszert akarsz szedni akkor az még legalább 3 hét, mire védett leszel. Ezt számolom attól hogy elmész feliratni kiváltatod és mire védettséget nyyújt! Szal gumi! Nem beszélve arról hogy a nemi betegségektől is megvéd ami nem árt, mert ha a barátod nem gumipárti akkor már szexelt tehát megvan a lehetőseg a betegségekre is!
2009. okt. 19. 21:41
 16/26 A kérdező kommentje:

kösz.jó, persze én is ugy gondolom h ha nagy on nem fogja fel akkor beolvasok neki h h gondolja...elég önző típus az abaj:/

köszi!

2009. okt. 19. 22:11
 17/26 anonim ***** válasza:
"Nem gumipárti." - Beszarás...:S
2009. okt. 19. 22:14
 18/26 A kérdező kommentje:
és amugy gumival leeht elnyujtott hosszu szexet? mert ö mondta h ugy szereti. és gumival ez leehtséges? mert én nemtom azé kérdezem
2009. okt. 19. 22:14
 19/26 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehetséges. az nem a gumi létén vagy nemlétén múlik, hanem azon, hogy ő meddig bírja.

De hogy lehet ennyire önző? Állj aztán majd a sarkadra, ne engedd, hogy valamibe belekényszerítsen.

És azért gondold át még egyszer, mielőtt megteszed.

2009. okt. 19. 23:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Jól jönne még az az anyai segítség, amikor a tudatlanság miatt esetleg teherbe esel... Én amondó vagyok, aki felnőttnek érzi magát annyira, hogy szexuális életet éljen, ahhoz is legyen mersze, hogy anyucival megbeszélje a dolgokat és bátran kérdezzen tőle, ha vmiben nem biztos.

Ilyen fiatalon a szex sem egészséges, nemhogy a gyógyszer. Miért nem elég a petting? Miért nem lehet testileg és lelkileg is felnőni a dologhoz?

Az se feledd, hogy nem csak a gumi kényelmetlen, hanem gyereket nevelni gyerekként is az, netán abortuszra menni.

Ha csöpp eszed is van, akkor a gumi a minimum, ha még biztosabbra akarsz menni, akkor megszakítással kombinálva.

2009. okt. 20. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!