Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan lehetne védekezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne védekezni? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

15 leszek.Van egy barátom 3 évvel idősebb.fél éve vagyunk együtt.Szeretnénk lefeküdni mert nagyon szeretjük egymást.Anyumnak semmi képpen nem akarom mondani, szóval nem beszélem meg vele. űarról van szó, hogy nemtudom eldönteni h a gumi mennyire bizti, és hogy a gyógyszer mennyire ártalmas iylen fiatalon.Meg egyáltalán a gyógyszert ugyebár nem leeht csak ugy beszerezni, én inkább a gumi melett döntenék, de az meg ugyebár kényelmetlenebb.Egyébként szűz vagyok.ti mit tennétek?

IGEN JOL MEGGONDOLTAM ÉS NE OKTASSATOK, EGY 15 ÉVESNEK IS LEHETNEK ÉRZELMEI

2009. okt. 17. 23:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még 2-3 évet a tablettával. Nem sértegetni akarlak,nem azért irom,csak ahhoz még fiatal a szervezeted szerintem. Az óvszer megfelelő használat mellett ugyanolyan biztonságos mint a tabletta.Vannak már extravékony gumik is,lehet élvezni vele a szexet nyugodj meg. Nyilván jobb nélküle,de első a biztonság..inkább gumi mint gyerek én azt mondom.
2009. okt. 17. 23:18
 2/26 A kérdező kommentje:

Köszi, szerintem se lenne tul jo a tabletta.

És mennyire kell vadnak lennie a szexnek h elszakadhasson? Nyilvánvalóan nem vadulnánk először, nem azért kérdezem:"D

2009. okt. 17. 23:20
 3/26 anonim ***** válasza:
47%
Én meg várlak majd a sürgősségi tiniambulancián 72 órásért.
2009. okt. 17. 23:25
 4/26 A kérdező kommentje:
??
2009. okt. 17. 23:26
 5/26 anonim ***** válasza:

A gumi sem biztonságos,ki is szakadhat.Gyógyszert pedig rendes orvos nem írna fel,mert még fejlődésben vagy,és a hormontartalmú gyógyszerek károsak.( Az idősebbeknek is,még ha már jobbak is,mint régen)

Valójában nincs olyan védekezési módszer,ami teljes biztonságot ad.

Ha nem szólsz az anyukádnak,és rájön,vagy terhes leszel,nagyon rossz helyzetbe kerülsz a srácoddal együtt.

Inkább várj még a szüzességed elvesztésével.A korai szexnek legtöbbször az a vége,hogy 18 évesen egyik kapcsolatból másik kapcsolatba kerülő,kiégett nő leszaz illető.

A tini szerelmek pedig nagyon ritkán tartanak sokáig.

Jól gondold meg,mit teszel.

Az érzelmek meg a szex nem azonosak.

2009. okt. 17. 23:26
 6/26 A kérdező kommentje:
de ilyen helyzetben nekem mit ajánlotok? azon kívül h várjak még a szexel.
2009. okt. 17. 23:34
 7/26 anonim ***** válasza:
szia! óvszer és hüvelykúp együtt! Nekem bevált. A gumi nem szakad ki ha normálisan használjátok,ha netán mégis,akkor a kúp megvéd. Dupla védelem.Pharmatex illetve Patentex a neve és gyógyszertárban kaphatóak. Én lassan 10 éve igy védekezek...:) Ja,és lekopogom,még egyszer sem szakadt el a gumi.
2009. okt. 17. 23:39
 8/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A gumi biztonságos,nem kell hülyeségekkel tömni a fiatal lányok fejét. A gumi 97-98 százalékos védettséget nyujt,a maradék százalék az,ha kiszakad . Akkor szakad ki ha rosszul helyezik fel,nem fogják össze a spermazsákot rjata és levegő kerül alá.Na így tud kiszakadni.én 5 éve óvszerrel védekezek és még egyszer sem szakadt ki,pedig volt,hogy vadultam. ha elég nedves vagy ebből sincs semmi probléma.
2009. okt. 17. 23:47
 9/26 anonim ***** válasza:
mindenképpen gumi!
2009. okt. 18. 11:56
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszi: / de mit tegyek ha a barátom nem gumipárti?? mert ezt mondta:/ és lehet h elvárja h tabit szedjek ahogy ismerem-.-"...szóval mit mondjak neki szerintetek?

EGYÉBKÉNT PASIK!!!! MENNYIRE SZAR A SZEX GUMIVAL? NAGYON ROSSZ NEKTEK ÚGY?

2009. okt. 18. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!