Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 18 éves kor alatt is kiszolgál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves kor alatt is kiszolgálnak gumival?

Figyelt kérdés
a kérdés adott... 17 éves vagyok..Kiszolgálnak engem gumival,vagyis lehet venni boltba? Nincs korhoz kötve?
2013. júl. 6. 16:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csakhogy a gyak. kérdések nehogy törölje...
2013. júl. 6. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
7-es, most miért kell beszólni? Nekem kifejezetten "üdítő" érzés azt olvasni, hogy egy 17 éves nincs hozzászokva a gumivásárláshoz, ergo nem szexel rendszeresen. Kérdező: simán kiszolgálnak, és egyáltalán nem ciki. Gondolj bele, az eladó nagy ívben tesz arra, hogy ki mit vásárol, ugyanez van a guminál is. :P :)
2013. júl. 6. 16:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Nah, akkor visszavonom az egészet...
2013. júl. 6. 16:41
 14/17 anonim válasza:
Bemész dm-be vagy rossman-ba megvárod, hogy elmenjen a sor leveszel egy gumit kifizeted és kimész. Felesleges szarakodni a neten, a kasszás se fog kiröhögni, beblokkol az napi 50 óvszert, lesz@rja már.
2013. júl. 6. 16:42
 15/17 anonim ***** válasza:

14??? Mire akarod ráhúzni még, a nagylábujjadra? :P

De viccet félretéve: tuti kiszolgálnak. Max ha kötekednek, máshova menj.

Helyes, hogy gondolsz védekezésre. Inkább gumival fiatalon, mint mint anélkül hirtelen apa légy,

2013. júl. 6. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, elírtam: a "mint mint" helyére: minthogy idősen.
2013. júl. 6. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Amiatt nem törölhetnék elvileg.

Jó,hogy a gumira is gondolsz.

2013. júl. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!