Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem? TEHERBE ESNI ÍGY?
A mensim utolsó napján szexeltünk a párommal utoljára.Gumival,szerintem nem szakadt és nemis fojt ki a sperma belőle,de mostmár nemtudom mit gondoljak. Nem vagyok már tinédzser,észrevettem volna,láttam már óvszert.
19 nap telt el az eset óta,és 11 napja kicsi barnázásom volt a bugyimon . Azóta a melleim rettentően fájnak,valamint haspuffadást és derékfájást tapasztalok.
Csináltam ma egy tesztet,negativ lett. Akkor miért vagyok ilyen szarul? a mensimnek 25.e körül kell megjönnie..
Állva lesz.pom magam ha terhes vagyok.. nagyopn ideges vagyok
Vigyázz ezzel, van olyan, hogy álterhesség. Ez egy súlyos pszichológiai alapú betegség. Egyik osztálytársamnál jelentkezett, 19 éves volt a lány és beképzelte, hogy biztos terhes, pedig védekezett. Olyannyira eluralkodott rajta, hogy 5 hónapig nem jött meg neki, elkezdett nőni a hasa, fájtak a mellei, előteje volt, reggelente hányt...tehát az összes tünetet produkálta és elment nőgyógyászhoz, de nem volt terhes...egyszerűen nem volt baba, habár a hasa egyértelműen olyan formájú és akkora volt, mint egy 5 hónapos terhesé, szép kerek...
Pszichiáterhez kellett járnia, aki kigyógyította a dologból, de borzalmas időszak volt. Szóval ne parázz ennyit, mert sokkal rosszabbat teszel a szervezeteddel.
Akik megfelelően védekeznek, nem esnek teherbe, azért találták ki a módszereket. Az óvszer meg a legbiztonságosabb. Én 2 évig használtam szinte napi rendszerességgel, soha nem volt semmi gond vele. Higgyél a tesztnek is, azért van, hogy megmutassa, terhes vagy-e. Ha negatív, akkor nem...esetleg csinálj még egyet, hogy megnyugodj, de ezzel a pánikolással rengeteget ártasz a szervezetednek és simán késhet akár hónapokat is tőle a menzeszed.
Arról nem is beszélve, hogy én 22 éves vagyok és hol 3 nappal előbb, hol 5 nappal később jön meg a menstruációm, lehet, hogy a tied sem órára pontos. Most elkezdtem fogamzásgátlót szedni, remélem, ez majd beállítja, de ha nem, akkor sincs semmi gond...mert megjön, mert megfelelően védekezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!