Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ha gyógyszer mellet teherbe esem?
Nem az a kérdésem h hogy eshetek teherbe ( mert nem vok az), csak azt kérdezem h mik lehetnek a következményei ha 3 hónapig szedem a gyogyit, úgy h nem tom h babát várok...
(csak kivi vok)
Én úgy tudom a mai fogamzásgátlók már annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy az első 2-3 hónapban nem okoz maradandó problémát, ha a kismama szedi, persze amit észreveszi hogy terhes, azonnal abba kell hagyni! Az én dokim azt mondta, hogy ha ilyen korai szakaszban valamilyen károsodás érné a magzatot a tabletta miatt, akkor valószínűleg el is halna, nem maradna meg. Tehát 90%-ra azt mondta, hogy vagy elhal a baba, vagy megmarad és kutya baja sem lesz. Mindent vagy semmit...
Régebben hallottam olyanról hogy valamilyen fogyatékkal született a gyerek a tabletták miatt, ezért tartottam fontosnak én is, hogy erre rákérdezzek, de szerencsére (részben) megnyugtató választ kaptam.
Utolsónl a pont.
Ezen kívül, ha gyanakszol, a teszt vagy az orvos meg tudja mondani, terhes vagy-e.
23:18 as vagyok
Ezek szerint előfordul h megjön akkor is ha terhes vagyok? Ráadásul 2szer is?
Igen - ritkán, de előfordul.
Ilyenkor ez nem havi vérzés, de hasonlóan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!