Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges hogy attól hízok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy attól hízok?

Figyelt kérdés
trinordiolt szedtem de leállt a gyártása és ez miatt a tri regolra váltottam mert azt mondta az orvos hogy ugyanaz csak más cég gyártja a betegtájékoztató is és az összetétel is tényleg ugyanaz. akkor lehetséges hogy attól hízok mégha ugyanaz az összetétel is??? mert elvileg nem lenne lehetséges de amióta szedem azóta rámjött pár kiló.
2009. okt. 15. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy ha a trinordiolt szednéd most is akkor amellett is elkezdtél volna hízni. én majdnem egy évig nem híztam a tabi mellett, aztán zsupsz 3 hónap alatt felszaladt 6-7 kiló, változatlan életmód mellett.
2009. okt. 15. 17:04
 2/7 anonim válasza:
Én is 10 kilót hiztam a fogamzásgátló miatt de már másikat szedek és leállt a hízás.
2009. okt. 15. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
18:39-eshez: És amikor váltottál másik gyógyszerre lement a 10 kiló vagy csak utána nem híztál, de a 10 kiló megmaradt?
2009. okt. 15. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, hogy lement-e a 10 kiló, rám is majdnem annyi jött fel és emiatt szeretnék majd váltani. :)
2009. okt. 18. 13:44
 5/7 anonim válasza:

mennyi idő után híztatok a fogamzásgátlótól?

mert én pl. örülnék,ha pár kiló rám jönne :) pár hónap vagy hét?

2009. okt. 20. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én úgy a 2. hónaptól felpuffadtam és onnantól kezdve... :(
2009. okt. 20. 17:58
 7/7 anonim válasza:
és többet is ettél tehát nagyobb volt az étvágyad vagy csak híztál? remélem én fogok
2009. okt. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!