Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerda hajnalban Escapelle tablettát kellett bevennem,10 órával azután, hogy az oldalán kilyukadt a gumi. A barátom nem ment el, a 20. napon jártam. Lehetek még terhes? Folyt:
Pár órával a tabletta bevétele után kicsit émelyegtem, és fáradtságot éreztem. Ezen kívül az elmúlt 5 napban semmilyen mellékhatást nem éreztem egészen ma estig. Tompa alhasi fájdalmam van, de nem jár vérzéssel. Július 4-én kell megjönnie. Nem lesz gond, ugye? Vettem terhességi tesztet, de azt csak jövő szombattól tudom megcsinálni.
19/l
nekem is akkor kell megjönnie :D
valószínű hogy késni fog egy kicsit, de szerintem nem lehetsz terhes
a tesztet biztonság kedvéért csináld majd meg de addig is nyugi:)
Na megjött?
Amúgy ne aggódj, én mikor bevettem semmilyen mellékhatást nem éreztem, csak kiütött, fél délutánt átaludtam:D Vérzésem sem volt, pedig azt olvastam, hogy egy héten belül kell...hát nem kicsit paráztam:D Miután bevettem talán az 5. naptól elkezdett görcsölni az alhasam, de csak ennyi volt. Napra pontosan jött meg a menstruációm. Nem hiszem, hogy gond lenne, reméljük =)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!