Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Na itt kérhetek 1 kis segítség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocak199 kérdése:

Na itt kérhetek 1 kis segítséget, párhónapja hónapja abortuszom volt de volt rá okom miért vettetem el a kicsit, elkezdtem gyógyszert szedni most 1 hónapja nem szedem de kicsit zzeretnék teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem való gyerek (még). Őszintén remélem, nem esel teherbe, mert ha megszülnéd ezt a gyereket, lehet, rosszabbul járna, mint akit elvetettél.
2013. jún. 27. 14:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne szülj, kérlek.
2013. jún. 27. 14:45
 13/16 Snooch ***** válasza:
9%
Akkor elvileg próbálkozhattak nyugodtan már! :)
2013. jún. 27. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Inkább a helyesírást gyakorolod előbb!
2013. jún. 27. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd, pár hónapja vagytok együtt az új pasival: ennyi idő még nem elég ahhoz, hogy alaposan megismerd, annyira, hogy mondjuk családot is akarj vele alapítani. Hiába ismered amúgy 3 éve, nem volt annyi ideje a párod, most a nagy love dúl, sokkal jobb mint a bántalmazó ex, persze, hogy szülnél neki. Várj legalább egy évet a tudatos tervezéssel, nehogy megint a műtőasztalon találd magad, mert mondjuk tőle is terhes leszel, és otthagy (pl)

2. Bár én nem értem, miért,. dehát működhet így a psziché, egy csomó nő, aki önként elvetette a babáját, pár hónapra rá meg terhes akar lenni. Nyilván valahol belül azért kísérthet az előző baba emléke, többen ki is mondják, hogy azt akarják jóvátenni, vagy őt visszahozni. No, ha véletlenül még ilyen is bejátszana nálad, arra sem megoldás most egy terhesség.

3. Nyilván nem azt mondom, hogy ha most megint teherbe esnél, azt is vetesd el, abszolút nem, sőt, de direkt ne tervezd, védekezz. Nincs itt az ideje.

2013. jún. 28. 19:54
 16/16 anonim válasza:
Szerintem mindenki érdekében jobb lenne, ha előbb feldolgoznád az abortuszod és ha már tényleg kész vagy az új baba jövetelére, csak akkor vállalnátok be. Az abortusz utáni gyors teherbeesés vágya a posztabortusz-szindróma egy tünete, így fontos lenne, hogy előbb ebből meggyógyulj.
2013. júl. 1. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!